- 13 Kas 2016
- 130
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
Şişli'de Aylin ile geçirdiği vakit'i ancak bu kadar "LÜKÜS HAYAT" müzikalinin şarkısı ile örtüşebilirdi.
Şişli de bir Apartıman
AYLİN içinde yoksa halin yaman
Yanında şarap içeceksin
Sonra duble sevişeceksin HEY
LÜKÜS HAYAT LÜKÜS HAYAT... Bak keyfine Aylinle YAT!
Ne ömür şey OH ve hatta OHŞK ne rahat... Yoktur eşin (AYLİN) Lüküs Hayat...
Kendisi ile müdavimlerinin referansını vererek buradan edindiğim dostların yardımı ve desteği ile bir akşam iş çıkışında bir saatliğine duble seks görüştüm.
Pane denir diye biliyorum benbeyaz bir teni var Aylin'in... Hoş sohbet birisi aynı zamanda.
Sektörel bazda da ilgi çekici bir yanı var
Mekanı temiz... Ortam hoş... Merkezi bir yerde üstelik.
Bana şarap ikram etti. Muhabbetten sonra yatağa geçmeye karar verdik. İnanılmaz atak birisi. Yatakta tam bir vahşi kediye dönüştü.
Uzun bir oral seks yaptı. Zevk aldığını ve zevk verdiğini bilen bir havası vardı. Zevk aldığını da anlıyorsunuz... İnanın bana anlıyorsunuz...
Göğüsleri güzeldi. Vücudu bence çok çok güzeldi... Temiz ve pürüzsüz bir cinselliği önüme sererek beni delirtmeyi başardı.
Ben yerli olarak son bir yılda en çok memnun kaldığım güzellik diyebilirim....
Müsait olduğumuzda kendisi ile benzer koşullarda tekrar görüşmek isterim.
Umarım canını çok yakmamışımdır
Şişli de bir Apartıman
AYLİN içinde yoksa halin yaman
Yanında şarap içeceksin
Sonra duble sevişeceksin HEY
LÜKÜS HAYAT LÜKÜS HAYAT... Bak keyfine Aylinle YAT!
Ne ömür şey OH ve hatta OHŞK ne rahat... Yoktur eşin (AYLİN) Lüküs Hayat...
Kendisi ile müdavimlerinin referansını vererek buradan edindiğim dostların yardımı ve desteği ile bir akşam iş çıkışında bir saatliğine duble seks görüştüm.
Pane denir diye biliyorum benbeyaz bir teni var Aylin'in... Hoş sohbet birisi aynı zamanda.
Sektörel bazda da ilgi çekici bir yanı var
Mekanı temiz... Ortam hoş... Merkezi bir yerde üstelik.
Bana şarap ikram etti. Muhabbetten sonra yatağa geçmeye karar verdik. İnanılmaz atak birisi. Yatakta tam bir vahşi kediye dönüştü.
Uzun bir oral seks yaptı. Zevk aldığını ve zevk verdiğini bilen bir havası vardı. Zevk aldığını da anlıyorsunuz... İnanın bana anlıyorsunuz...
Göğüsleri güzeldi. Vücudu bence çok çok güzeldi... Temiz ve pürüzsüz bir cinselliği önüme sererek beni delirtmeyi başardı.
Ben yerli olarak son bir yılda en çok memnun kaldığım güzellik diyebilirim....
Müsait olduğumuzda kendisi ile benzer koşullarda tekrar görüşmek isterim.
Umarım canını çok yakmamışımdır