Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sıradışı Bir Deneyim

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
260
490
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba beyler, bayanlar...

Kısa bir süre önce Aylin ile görüştüm. Elimden geldiğince buluşmak istediğim partnerlerin tanıtım başlıklarını ve referanslarını detaylı incelerim.

Aylin hanım ile ilgili ciddi farklı, pozitif ve etkileyici yorumları görünce deneyimlemek istedim. (@EBRUSCRT ile de yakın zamanda görüşmek istiyorum ayrıca. )
İletişimimiz gayet hızlı ve sağlıklıydı. Kendisi ile buluşmak için araca atlayıp navigasyonu da ayarladıktan sonra yola koyuldum. Lokasyon zor değil. Şansıma eve çok yakın bir yerde caddede park buldum.

Kendisi beni gayet seksi ve sıcak bir şekilde karşıladı. Ayrılırken yenisini vermek üzere maskemi aldı, sarıldık öpüştük. Kahve eşliğinde sohbete ve birbirimizi tanışmaya başladık. Sanattan futbola, politikadan ekonomiye bir çok konuda hem ilk seans önce hem de sonrası konuştuk.

Kahve bitip sohbet devam ederken bir anda dudaklarıma yapışıp üzerime atladı. Ciddi anlamda şaşırtıcı ve cezbedici bir durumdu. Biraz önceki o sakin ve tatlı kedi dişi aslana dönüştü. Kendimizi yatakta bulduk. Hayatımdaki en iyi orallardan birisini deneyimledim. Altta ya da üstte birçok pozisyonda gayet istekli ve hevesli oluşu sizi daha da ateşliyor.

Yurt içi-dışı birçok deneyimim oldu. Eğer bildirim-çağrı gelmez ise telefona veya saate bakmam pek. Kendisi ile 2 saatlik görüşme planlamıştık ama fazlasıyla aştık. Zamanını sadece size ayırması çok önemli benim için. Bu durumu sorun etmeyi bırakın ima bile etmedi.

Gayet mutlu ayrıldım.

Tavsiye ederim.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Sevgili @KHSchneider ,

Görüşmemizin sıra dışı olarak nitelendirilmesi harika. 🤩🤩🤩 Çok mutlu oldum okuyunca.. 🙏

İnsanları, özellikle de sohbeti keyifli insanları çok severim, harika vakit geçirdim doğrusu. Yalnız, GS'li olmasan iyiydi. 😏😜😜🤣 ( Şaka bir yana, dostluk kazansın her daim. 🙏 )

Oral yapmayı ve yatakta aktif olmayı da oldukça seviyorum, senin de sevmene sevindim. ☺☺

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle 🙏 , hayat görüşünü çok sevdim. ( @darvakit , sana çok benziyor. 😊 )

@EBRUSCRT , tanısan seversin sen de. ☺

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🤩🐯

Sevgiler. 😘

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Gerçekten GS li mi? 😂. Paylaşım için teşekkürler. @AylinAylin tanıdığım en asil kadınlardan biri. En önemlisi profesyonel. Ama hala rakı ısmarlamadı 😎. Cancağızıma iyi davranın. Minnak tehlike

Takımdan bahsetmedim, o da bir bozkurt! 🤗

Eyvallah, harika sözlerinizle beni asil mertebesinden şımarık ve mendebur mertebesine taşıyacaksınız efrnim. 🤗😂 U ta nı yo ruuuuum. 🙄

Rakı ısmarlayacağım sana mekanımda , pek yakında cancağızım. 😘

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
84
134
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba beyler, bayanlar...

Kısa bir süre önce Aylin ile görüştüm. Elimden geldiğince buluşmak istediğim partnerlerin tanıtım başlıklarını ve referanslarını detaylı incelerim.

Aylin hanım ile ilgili ciddi farklı, pozitif ve etkileyici yorumları görünce deneyimlemek istedim. (@EBRUSCRT ile de yakın zamanda görüşmek istiyorum ayrıca. )
İletişimimiz gayet hızlı ve sağlıklıydı. Kendisi ile buluşmak için araca atlayıp navigasyonu da ayarladıktan sonra yola koyuldum. Lokasyon zor değil. Şansıma eve çok yakın bir yerde caddede park buldum.

Kendisi beni gayet seksi ve sıcak bir şekilde karşıladı. Ayrılırken yenisini vermek üzere maskemi aldı, sarıldık öpüştük. Kahve eşliğinde sohbete ve birbirimizi tanışmaya başladık. Sanattan futbola, politikadan ekonomiye bir çok konuda hem ilk seans önce hem de sonrası konuştuk.

Kahve bitip sohbet devam ederken bir anda dudaklarıma yapışıp üzerime atladı. Ciddi anlamda şaşırtıcı ve cezbedici bir durumdu. Biraz önceki o sakin ve tatlı kedi dişi aslana dönüştü. Kendimizi yatakta bulduk. Hayatımdaki en iyi orallardan birisini deneyimledim. Altta ya da üstte birçok pozisyonda gayet istekli ve hevesli oluşu sizi daha da ateşliyor.

Yurt içi-dışı birçok deneyimim oldu. Eğer bildirim-çağrı gelmez ise telefona veya saate bakmam pek. Kendisi ile 2 saatlik görüşme planlamıştık ama fazlasıyla aştık. Zamanını sadece size ayırması çok önemli benim için. Bu durumu sorun etmeyi bırakın ima bile etmedi.

Gayet mutlu ayrıldım.

Tavsiye ederim.
paylaşım için teşekkürler 2 tarafada tebrikler

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler yaşayana ve yaşatana

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,651
8,814
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Sevgili @KHSchneider ,

Görüşmemizin sıra dışı olarak nitelendirilmesi harika. 🤩🤩🤩 Çok mutlu oldum okuyunca.. 🙏

İnsanları, özellikle de sohbeti keyifli insanları çok severim, harika vakit geçirdim doğrusu. Yalnız, GS'li olmasan iyiydi. 😏😜😜🤣 ( Şaka bir yana, dostluk kazansın her daim. 🙏 )

Oral yapmayı ve yatakta aktif olmayı da oldukça seviyorum, senin de sevmene sevindim. ☺☺

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle 🙏 , hayat görüşünü çok sevdim. ( @darvakit , sana çok benziyor. 😊 )

@EBRUSCRT , tanısan seversin sen de. ☺

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🤩🐯

Sevgiler. 😘

🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar