Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemle atlı karıncayla Merküre

cobalt

Normal Üye
11 Mar 2011
41
74
Cinsiyetiniz nedir?
Sinemle 3 veya 4. buluşmamız yine her yönden unutulmazdı. Sinem’i öğlen evinden taksiyle aldım. Ve 40 dakikayı geçen bir yolculuktan sonra otele vardık. Ben kendisiyle yapacağımız programı detaylıca hazırladım. Program otelde yaptıracağımız masajla başlıyordu. Sanırım bir tek ona oyabildik. 50 dakika süren harika masajdan sonra biraz yüzüp odamıza geçecektik. Ama Sinem planla programla sevişilecek bir kadın değil ardımdan havuza atladı. Be ne olduğunu anlamadan havuzun içinde şortumu yarıya indirip .... bana çok ayıp şeyler yaptı. (2. Atlı karınca vakası) Sonra kısa bir hamam sefasının ardından odamıza geçtik. Uslu uslu oturup netflixten film izleyelim dedim. Site için 1-2 fotoğraf çeksene dedi sonra birden kendimi keyif sigarası içerken buldum. Arada yine binbir tüylü ayıp şey. Anlatsam valla yüzünüz kızarır. O yüzden anlatmıyorum. Sonra yemeğimiz geldi Plan sushi şaraptı döndük ızgara köfte patates bira derken bir miktar daha ayıp şey (ama öyle ayıp öyle ayıp anlatmam) 🤪
Uzun sözün kısası sinemle atlı karınca ile Merküre çıktım. Sloganımız yeni yaptık yine yaparız

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bol ayıplı :devilish: bir paylaşım olmuş, her iki tarafa da teşekkürler...

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,249
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
havuzda ayıp şeyler mi yaptııııı :)))) müthişşşşşşş cümle bayıldımmmmm
yaşayana ve yaşatana paylaşım için teşekkürler klavyenize sağlık :))))

Üye silindi 55882

Sinemle 3 veya 4. buluşmamız yine her yönden unutulmazdı. Sinem’i öğlen evinden taksiyle aldım. Ve 40 dakikayı geçen bir yolculuktan sonra otele vardık. Ben kendisiyle yapacağımız programı detaylıca hazırladım. Program otelde yaptıracağımız masajla başlıyordu. Sanırım bir tek ona oyabildik. 50 dakika süren harika masajdan sonra biraz yüzüp odamıza geçecektik. Ama Sinem planla programla sevişilecek bir kadın değil ardımdan havuza atladı. Be ne olduğunu anlamadan havuzun içinde şortumu yarıya indirip .... bana çok ayıp şeyler yaptı. (2. Atlı karınca vakası) Sonra kısa bir hamam sefasının ardından odamıza geçtik. Uslu uslu oturup netflixten film izleyelim dedim. Site için 1-2 fotoğraf çeksene dedi sonra birden kendimi keyif sigarası içerken buldum. Arada yine binbir tüylü ayıp şey. Anlatsam valla yüzünüz kızarır. O yüzden anlatmıyorum. Sonra yemeğimiz geldi Plan sushi şaraptı döndük ızgara köfte patates bira derken bir miktar daha ayıp şey (ama öyle ayıp öyle ayıp anlatmam) 🤪
Uzun sözün kısası sinemle atlı karınca ile Merküre çıktım. Sloganımız yeni yaptık yine yaparız
Çok eglendim çoooook 😀 anlatma herkes ister ayip şeylerden 🤣🤣
Kuzum harika 5 saat geçirdim her şey için çok teşekkür ederim 🥰 öptum guzel kalbinden yine beklerim 😘😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar