cobalt
Normal Üye
- 11 Mar 2011
- 41
- 74
- Cinsiyetiniz nedir?
Sinemle 3 veya 4. buluşmamız yine her yönden unutulmazdı. Sinem’i öğlen evinden taksiyle aldım. Ve 40 dakikayı geçen bir yolculuktan sonra otele vardık. Ben kendisiyle yapacağımız programı detaylıca hazırladım. Program otelde yaptıracağımız masajla başlıyordu. Sanırım bir tek ona oyabildik. 50 dakika süren harika masajdan sonra biraz yüzüp odamıza geçecektik. Ama Sinem planla programla sevişilecek bir kadın değil ardımdan havuza atladı. Be ne olduğunu anlamadan havuzun içinde şortumu yarıya indirip .... bana çok ayıp şeyler yaptı. (2. Atlı karınca vakası) Sonra kısa bir hamam sefasının ardından odamıza geçtik. Uslu uslu oturup netflixten film izleyelim dedim. Site için 1-2 fotoğraf çeksene dedi sonra birden kendimi keyif sigarası içerken buldum. Arada yine binbir tüylü ayıp şey. Anlatsam valla yüzünüz kızarır. O yüzden anlatmıyorum. Sonra yemeğimiz geldi Plan sushi şaraptı döndük ızgara köfte patates bira derken bir miktar daha ayıp şey (ama öyle ayıp öyle ayıp anlatmam) 
Uzun sözün kısası sinemle atlı karınca ile Merküre çıktım. Sloganımız yeni yaptık yine yaparız

Uzun sözün kısası sinemle atlı karınca ile Merküre çıktım. Sloganımız yeni yaptık yine yaparız