Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemin melezliği başkaymış

hdenizliak

Normal Üye
19 Haz 2021
38
192
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 gün önce gerçekleştirdiğimiz anlık görüşmenin referansını ancak yazabiliyorum.

Öncelikle Sinemin evi çok şık ve oldukça düzenli. Ulaşım , giriş çıkış gayet rahat.

Sineme gelirsek sağolsun akşam yazdığım anlık görüşme talebime olumlu karşılık vererek gecemi şenlendirdi.
Sinem uzun süreden beri merak ettiğim bir pembişti. Ben melezliğini mükemmel kalçasından ötürü zannediyordum meğer kendisi Orta Asya ve Rus meleziymiş ve ortaya harika bir sonuç çıkmış.

Sinemin güzelliği daha evine girer girmez beni benden aldı. Ayrıca yine özel kıyafet talebimi de sağolsun tam istediğim şekilde yerine getirmiş. Kısacası o gece şanslı olduğumu anladım.

2 saat kalırım diye planladığın görüşmeyi 3. Seans i da almadan gitmek istemediğimden kendisinin de onayıyla uzattım.

Sinemi anlatmaya gerek yok zaten profilinden herşey gayet net. Gayet dolgun göğüsleri ve mükemmel kalçasıyla apayrı bir boyut kazandırıyor özel anlara. Ayrıca her seferinde farklı bir seksi kıyafetle yanıma gelmesi ise bambaşka bir boyut kazandırdı.

Ben de hijyenime dikkat ederim ve Sinem de aynı şekilde.

Genelikle detay veririm görüşmelerimde ama şu an gerek görmüyorum. Sinem ile mutlu olmadan ayrılmak bana pek mümkün gözükmüyor.

Kendisini pek tabi, mutlaka tekrar ziyaret edeceğim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Üye silindi 55882

2 gün önce gerçekleştirdiğimiz anlık görüşmenin referansını ancak yazabiliyorum.

Öncelikle Sinemin evi çok şık ve oldukça düzenli. Ulaşım , giriş çıkış gayet rahat.

Sineme gelirsek sağolsun akşam yazdığım anlık görüşme talebime olumlu karşılık vererek gecemi şenlendirdi.
Sinem uzun süreden beri merak ettiğim bir pembişti. Ben melezliğini mükemmel kalçasından ötürü zannediyordum meğer kendisi Orta Asya ve Rus meleziymiş ve ortaya harika bir sonuç çıkmış.

Sinemin güzelliği daha evine girer girmez beni benden aldı. Ayrıca yine özel kıyafet talebimi de sağolsun tam istediğim şekilde yerine getirmiş. Kısacası o gece şanslı olduğumu anladım.

2 saat kalırım diye planladığın görüşmeyi 3. Seans i da almadan gitmek istemediğimden kendisinin de onayıyla uzattım.

Sinemi anlatmaya gerek yok zaten profilinden herşey gayet net. Gayet dolgun göğüsleri ve mükemmel kalçasıyla apayrı bir boyut kazandırıyor özel anlara. Ayrıca her seferinde farklı bir seksi kıyafetle yanıma gelmesi ise bambaşka bir boyut kazandırdı.

Ben de hijyenime dikkat ederim ve Sinem de aynı şekilde.

Genelikle detay veririm görüşmelerimde ama şu an gerek görmüyorum. Sinem ile mutlu olmadan ayrılmak bana pek mümkün gözükmüyor.

Kendisini pek tabi, mutlaka tekrar ziyaret edeceğim.

Güzel sözlerin için teşekkür ederim canım benimde gecem şenlendi sayende😘😘😘 her zaman beklerim. Evet 2 saat diye geldin ama 3 saat kaldın 🤭🤭🤭 Tekrar görüşmek üzere 🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar