- 22 Ağu 2021
- 2,518
- 2,699
- 49
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
09.04.2022 tarihinde Vazgeçilmezim @SineMelez ile harika bir uzun gün ve gece daha geçirdik. Bu kez yanında arkadaşı Gizem hanımda vardı. Görüşmeyeli bir süre geçmişti. İletişim her mecrada devam ediyordu. Sıkıcı bir kış geride kalmıştı. @SineMelez ile İstanbul’dan ayrılırken, bu kez sen gelir misin, sıra sende demiştim. Kendisi de davetime olur vermiş ve gelmek istemişti. 

Bu kez yolculuk uçak ile değil karayolu ile olacaktı. Saat 15:00 civarı konuma geldiklerinde, evime biraz geç kalmıştım. Özür dileyerek bir 10 dk rötarlı karşıladım.

@Sinemelez i bıraktığım gibi buldum. Uzunsaçları dışında. Gayet te güzel görünüyordu yeni saç modeli. Uzun ve çok hoştu saçları. Bir bütün olarak ayrıca içsel güzelliği ile harika bir insan kendisi. 

Gördüğüm an çok mutlu oldum… 

Ve ardından Gizem hanımla tanıştım. 1.75 cm boyunda, oldukça uzun ve fit bir yapıya sahipti kendisi. Eve çıkıp, biraz dinlemeden sonra, tavuksuyu çorbalarımızı sipariş ettim.

Sıcak çorbalarımızı içtikten sonra, masamızı kurup, Dimple Viski yudumlarken,

sohbet muhabbet, Gizem hanımla da tanışma faslı. İlk farkettiğim şu oldu. @SineMelez in muhabbetini ve kendisini çok özlemişim. Sanki 10 yıldır görmediğim ailemden, çok sevdiğim arkadaşlarımdan birisine kavuşmuştum. 

Vakit o kadar güzel geçiyordu ki, elimden gelse, zamanı o an durdurmak istiyordum. 

Yazıya dökerken bunları tekrar yaşıyorum. Eski referanslarımı okuyan bilir. Çok ayrıntılı, posizyonlu anlatımlarım oldu 

ama yine öyle bir anlatım olmayacak. Çünkü artık merak yoktu.

Partnerimi tanıyordum… Merak yerine özlem, hasret, onunla konuşma isteği ve yine harika sevişmeler yaşama isteği… 

Ve öyle de oldu…. Herşey benim için çok güzel ve özeldi. Daha önceki görüşmelerimiz gibiydi. Hatta daha da güzeldi herşey…. Çok özel anlardan sonra yemek için hazırlandık. Seçenekler hazırdı. Sinemelez bir öncekinde gittiğimiz Müsl.m Keb.p a gitmek istedi. Lokasyon evden 5 dk mesafede.

Güzel ve keyifli bir akşam yemeğinden sonra, yine mekana çok yakın Marc. P.şa isimli cafeye az bir yürüyüşten sonra ulaştık. Nargile, sohbetimizi renklerdirdi.

Çaylar, kahveler içildikten sonra eve tekrar geri dönüş. Aslında bir pavyon gezmesi düşündük ama ramazan dolayısıyla bir başka görüşmeye erteledik. Söz kuzum bir dahaki sefere yapacağız. Yemekten önce bir şişe viski, bir bardak su gibi gitmişti. Yemekten sonra bir şişe JW Black Label viski daha açtık. 

Gece saat 24:00 civarı gibiydi. Viskiler içilirken, hafif mayhoşluklar, yine özel anlar, @SineMelez ve @ Gizem ile duo deneyimlerini yaşadım. Bol ve değişik pozisyonlu duo deneyimi gayet güzeldi. 

Ayrıntılar yazarken kafamdan film şeridi gibi geçiyor ama ben yazmayım… Daha sonra, bir ara baktık ki @SineMelez Kuşluda oda açmış…. Üçlü olan sohbetimiz odada grup sohbetine dönmez m!!!i…. Gırgır şamata…. Espiriler hava da uçuyor…. Gülmekten karnımıza ağrılar girdi…. 

Bir ara @Gizem gülme krizinden kendisini salondan odaya attı… 

Benim olmayan karizmada biraz sarsılmadı değil …. En can alıcı nokta @Gizem ile karşılıklı Erik Dalı oynamamızdı…. 

Pavyona gidemedik bari pavyonu eve getirelim düşüncesiyle başladık oynamaya… Hakkını vereyim @Gizem hanım gayet güzel oynuyor…. İkimiz de de bornoz var…. Oradan seslenmeler. @ Sinemelez in espirileri….. Kahkalar, gülüşmeler... Takılmalar….. 

Baktık saat: 05:00 olmuş….. O geceki oda muhabbetinde güldüğüm gibi hiçbir oda muhabbetinde güldüğümü inanın hatırlamıyorum. Eminim üçümüzde çok eğlendik. 

Odayı kapattık. Bizim sohbet ve sevişmeler bitmedi tabi…..

En son sabah saat 09:00 da biraz uyuyalım diye çekildiğimizi hatırlıyorum. O kadar güldük ve eğlendik ki, isteseniz bunu yapamazsınız. Her şey çok doğaldı ve çok güzeldi. Birkaç saat uyuduktan sonra, yine biraz daha yaramazlık yaptık. 

Çorbayla başlayan buluşmamız, çorba ile noktalanacaktı. Kızlar yine kahvaltı yapmak istemedi. Ve yine çorba siparişine devam. 

Ben böyle HER ŞEY DAHİL bir gün ve gece daha önce çok az yaşadım….

Çok güldük, çok eğlendik…. Çok mutlu olduk… Gülmekten ağladık nerdeyse…… 

Her şey için çok teşekkür ediyorum Gizem hanıma ve sevgili Minnoşa

….. İnanın anlatırken özledim o günü…… @SineMelez e ayrılırken sordum. Bir dahaki görüşme nerede diye? Ankara dedi

…. Araçla geldi ve çok keyif aldı kendisi araç yolculuğundan

…. Canısı seni misafir etmek o kadar güzel ve özel ki

…. Sana iki şey için söz verdim…. Geldiğinde aklımda…… En kısa sürede seni bekliyorum

…..Umarım sizde güzel vakit geçirdiniz…. @Gunes, Ankara da bekliyor olacak…..

@SineMelez & Vazgeçilmezim …..Ekli dosyayı görüntüle SKQK0475.MP4

Bu kez yolculuk uçak ile değil karayolu ile olacaktı. Saat 15:00 civarı konuma geldiklerinde, evime biraz geç kalmıştım. Özür dileyerek bir 10 dk rötarlı karşıladım.

@SineMelez & Vazgeçilmezim …..Ekli dosyayı görüntüle SKQK0475.MP4