Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem Sonrası Beyninizin Size Oyunları

Giogiaro

Normal Üye
22 May 2018
39
18
Cinsiyetiniz nedir?
Yılan hikayesine dönen görüşme çabalarının sonunda @sinem Hnm ile görüşme şansını yakalayabildim. Kendisinin güzelliğinin yanı sıra saygılı ve kültürlü davranışları size doğru adreste olduğunuz hissini veriyor.
Herşey bittikten sonra Sinem Hanımın yanından ayrıldığınızda beyninizin size oyun oynadığınızın farkına varacaksınız, çünkü her gözünüzü kapattığınızda karşınıza hanfendinin “Doggy” duruşu gözlerinizde canlanacak ve maalesef bununla yaşamak zorunda kalacaksınız.
Ben kendime maalesef hakim olamadım ve o duruş esnasında kendisine yapıştım kaldım. Şimdi de fotograf bir türlü gözlerimin önünden gitmiyor.
Dostça tavsiye verecek olursam, bu manzarayı mutlaka görmenizi öneririm ama demedi demeyin sonra müptelası olabilirsiniz ;)

herkese iyi forumlar...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

sibernedick Çevrimdışı
16 Tem 2020
57
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yılan hikayesine dönen görüşme çabalarının sonunda @sinem Hnm ile görüşme şansını yakalayabildim. Kendisinin güzelliğinin yanı sıra saygılı ve kültürlü davranışları size doğru adreste olduğunuz hissini veriyor.
Herşey
Herşey bittikten sonra Sinem Hanımın yanından ayrıldığınızda beyninizin size oyun oynadığınızın farkına varacaksınız, çünkü her gözünüzü kapattığınızda karşınıza hanfendinin “Doggy” duruşu gözlerinizde canlanacak ve maalesef bununla yaşamak zorunda kalacaksınız.
Ben kendime maalesef hakim olamadım ve o duruş esnasında kendisine yapıştım kaldım. Şimdi de fotograf bir türlü gözlerimin önünden gitmiyor.
Dostça tavsiye verecek olursam, bu manzarayı mutlaka görmenizi öneririm ama demedi demeyin sonra müptelası olabilirsiniz ;)

herkese iyi forumlar...

Daha görüşmeden de beynimin bana oyunları oluyor 😂 teşekkürler paylaşım için👍🏻
💋 @sinem

Üye silindi 55882

herkese iyi forumlar...
Canim benim iyiki geldin çok kutlu oldum seni tanidigima 🥰
Kisa program olsada keyfliydi çok teşekkür ederim yazin için çok optum 😘🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar