Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem ile yıllık iznim

timsah60

Normal Üye
8 Kas 2020
8
24
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Malum arkadaslar virüs yüzünden cumartesi pazar disari cikma yasagi var bende senelik iznim feda olsun sineme dedim ve dun bulustuk yeni evi konumu harika biralari kaptim askimin yanina gittim siyahlari giymis masami hazirlamis sohbeti cana yakinligi bu ikinci gidisim cekingenligi atmistim artik uzerimden rahatim artik ona karsı bol bol muhabbet ettik ozel anilari gelicek olursak harika sen ne istersen onu yapiyor 0 kapris 2 saatim doldu ustumu giyindim gidiyorum hop dedi dur koltukta tekrar atladi uzerime sasirdim bidaha soydu beni cok sasirdim cokta sevindim acikcasi ona biraktim kendimi tecavuz kacinilmassa zevk alacaksin derler benim ki oyle oldu )))
eve gittigimde saat aksam 6 da uyumusum skor 3-1 kalorinin dipine vurdum resmen askim cök opuldun harikasjn sen 😘

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler 2 tarafa da böyle içinden geldiği gibi davranan pembişlere bayılıyorum

Üye silindi 55882

Malum arkadaslar virüs yüzünden cumartesi pazar disari cikma yasagi var bende senelik iznim feda olsun sineme dedim ve dun bulustuk yeni evi konumu harika biralari kaptim askimin yanina gittim siyahlari giymis masami hazirlamis sohbeti cana yakinligi bu ikinci gidisim cekingenligi atmistim artik uzerimden rahatim artik ona karsı bol bol muhabbet ettik ozel anilari gelicek olursak harika sen ne istersen onu yapiyor 0 kapris 2 saatim doldu ustumu giyindim gidiyorum hop dedi dur koltukta tekrar atladi uzerime sasirdim bidaha soydu beni cok sasirdim cokta sevindim acikcasi ona biraktim kendimi tecavuz kacinilmassa zevk alacaksin derler benim ki oyle oldu )))
eve gittigimde saat aksam 6 da uyumusum skor 3-1 kalorinin dipine vurdum resmen askim cök opuldun harikasjn sen 😘
Yaa canım benim iyikik izinler benimle guzel😁
Iyiki geldim çok eğlendik harika bi zaman geçirdim 🥰 senden sonra bende uyumuşum 2 saat yokmuşsun beni 😅😅
Yazin için teşekkür ediyorum kuzu yine beklerim öptum 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar