Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem ile ulaşılmaz bir hayalin gerçekleşmesi, Muhteşem...

Fatih Hakan Sen

Normal Üye
11 Eyl 2024
8
20
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle biraz geç referans verdiğim için kusuruma bakmasın Sinem hanım, foruma kaydı yeni açtım.

Uzun süredir devam eden hayranlığım, X hesabından neredeyse 1 yıldan fazladır izlediğim bu muhteşem güzelliğe erişmek, benim için büyük bir hediyeydi.

Kendisi her adımda benimle mükemmel iletişim halindeydi ve otelde buluşup, güzel zaman geçirdik.

İşin yatak kısmı ise apayrı bir hikaye, muhteşem çekici, inanılmaz tatlı bir kadın. Her ayrıntısında kalite barındıran bir alev topu, sizi cennette hissettiren anlar yaşayacağına garanti ederim.

En kısa sürede kendisiyle tekrar buluşuyor olacağız. Bu güzel akşam için çok teşekkür ederim...

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
819
931
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ref için emeğinize sağlık, teşekkürler -de; “ulaşılmaz bir hayal” falan. Bayaa blr iddialı olmuş. ✌

Üye silindi 55882

Öncelikle biraz geç referans verdiğim için kusuruma bakmasın Sinem hanım, foruma kaydı yeni açtım.

Uzun süredir devam eden hayranlığım, X hesabından neredeyse 1 yıldan fazladır izlediğim bu muhteşem güzelliğe erişmek, benim için büyük bir hediyeydi.

Kendisi her adımda benimle mükemmel iletişim halindeydi ve otelde buluşup, güzel zaman geçirdik.

İşin yatak kısmı ise apayrı bir hikaye, muhteşem çekici, inanılmaz tatlı bir kadın. Her ayrıntısında kalite barındıran bir alev topu, sizi cennette hissettiren anlar yaşayacağına garanti ederim.

En kısa sürede kendisiyle tekrar buluşuyor olacağız. Bu güzel akşam için çok teşekkür ederim...
Tatlim teşekkür ederim 💋 seni tanimak guzeldi harika zaman geçirdik ❤ çoook opyorum tatli adam💋

EVA MELEZ Çevrimdışı
9 Ocak 2025
101
443

Teşekkürler tatlım 🥰 seni tanımak güzeldi 😘 yine beklerim❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar