St.Preux
Normal Üye
- 17 Ocak 2022
- 2
- 24
- 29
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba,
Ben forumu çok aktif bir şekilde kullanan birisi değilim hatta özellikle yorum yazma kısmında hiç kullanmayan biriyim, gün içerisinde hastanelerde çalıştığım için hem vaktim kalmıyor hem de çok zaman ayıramıyorum ayda yılda 1 öyle eserse kullanıyorum ama bu sefer yorum yapmaya karar verdim . gecenin özetini yapmak gerekirse mükemmelll. anlık olarak iletişime geçtim maalesef işim gereği gece nöbetleri vs vs. çok çalışıyorum ve planlamalarımı genellikle anlık yapabiliyorum tam ders fizyoloji ve anatomi çalışırken dedim ki ya bunu niye canlı bir vücutta incelemiyorum...
ev mükemmel bir konumda her yerden bulunabilecek bir şekilde kendisi beni sıcak bir gülümseme ile karşıladı bir an telefonun şarjının bitmiş olması korkutmadı desem yalan olur ama olsun. mükemmel güler yüzlü biri ve gelen kişiyi saat saat geldin git gittin gel şeklinde sınırlandırmıyor mükemmel bir muhabbeti var galiba 1.5 saat muhabbet etmiş olabiliriz. yani bir anda yaa saat kaç oldu diyip nerede olduğumuzu bir anda idrak ettik hiç bir şey olmasa bile gidip 1 saat muhabbet etmenizi bile öneririm. hıı öteki yandan gece nasıl geçti derseniz. hayatım boyunca bir sürü ülkede seviştim. gerek bosna, slovenya hırvatistan, çekoslavakya, bulgaristan yunanistan macaristan avusturya gibi... her birinde birbirinden mükemmel güzel kızlarla birlikte oldum ama bu gece kendimi gerçekten emin ellere bıraktığımı hissettim... bacaklarımdaki kasıklarımdaki o hissi hala hatırlıyorum... detaylara girmiyorum
) bir duş aldıktan sonra yatağa geçip sanki zaman yokmuşçasına vakit geçirdim. Kendisine beni kabul ettiği ve içtenlikle sıcakkanlılıkla karşıladığı için teşekkür ediyorum. Bir dahakine görüşmek üzere.
Ben forumu çok aktif bir şekilde kullanan birisi değilim hatta özellikle yorum yazma kısmında hiç kullanmayan biriyim, gün içerisinde hastanelerde çalıştığım için hem vaktim kalmıyor hem de çok zaman ayıramıyorum ayda yılda 1 öyle eserse kullanıyorum ama bu sefer yorum yapmaya karar verdim . gecenin özetini yapmak gerekirse mükemmelll. anlık olarak iletişime geçtim maalesef işim gereği gece nöbetleri vs vs. çok çalışıyorum ve planlamalarımı genellikle anlık yapabiliyorum tam ders fizyoloji ve anatomi çalışırken dedim ki ya bunu niye canlı bir vücutta incelemiyorum...