Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme SİHİRLİ DÜNYA

can cagız

Normal Üye
25 May 2024
1
6
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum sakinleri:

Bugün çok hoş bir hanımefendi ile bir görüşme gerçekleştirdim normalde buraya pek yazmam ama bu sefer beni yazmaya sevk eden bir kişiyle görüşme yaptim. O kişi @İNCİLAY Kendisiyle iletişim geçtinizden itibaren sizi adeta sizi kendine çeken bir yapısı var.

Referans ve buluşma işini hallendikten sonra kendisiyle bugün öğle saatlerinde bir görüşme gerçekleştirdim bir çok arkadaşın refansda belirttiği gibi mükemmel ötesi, fazlası var eksiği yok gerçi kendisine ne
yazılsa eksik kalır.

Kapıdan girdikten sonra adeta sizi peri masalından çıkıp gelen bir prenses karşılıyor ve sizi içeri kendi sihirli dünyasına davet ediyor. Sihirli dünyaya girdikten sonra sizi ikramlar, koyu ve hoş bir sohbet bekliyor burada zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ve sonrasında asıl SİHİRLİ DÜNYAYA doğru bir yolculuğa Davet ediyor ve bu dünayadan hiç çıkmak istemeyeceğiniz bir dünya burada fazla detaya girmek istemiyorum özel kalması için.

Kendisi için daha ne yazılır bilmiyorum. Kısacası kapıdan içeri girdikten ve çıkınca kadar tamamen tüm odak noktası siz oluyorsunuz sohbeti, ikramı ve size olan yaklaşımıyla her şeyiyle mükemmel

Umarım bir tekrar görüşmek dileğiyle

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar