Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sıcak misafirperverlik

malabarista

Normal Üye
29 Mar 2024
6
49
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seray hanımla şahane bir görüşme gerçekleştirdik. Öncelikle iletişimi çok hızlı ve kolaydı, efektif bir şekilde randevumuzu oluşturduk. Buluştuğumuzda ise ben onun güzelliğini incelerken kendisi bana ikramlarda bulundu ve güzelce sohbet ettik. İkimiz de hayvansever ve Galatasaraylı olduğumuz için kafalar hemen uyuştu :D Çok güzel, sıcakkanlı, güleryüzlü, samimi ve tatlı bir hanımefendi. Devamı için çok fazla detaya girmeye pek fazla gerek yok diye düşünüyorum zaten geçmiş referanslar yeterince açıklayıcı bu konuda, hiçbir şeyi aceleye getirmeden çok keyifli zaman geçirdiğimizi söyleyebilirim. Yanından ayrılırken pamuk gibi olmuştum, yüzümde tatlı bir gülümsemeyle vedalaştık. Her şey için teşekkürler. ❤️❤️❤️

Üye silindi 81111

Seray hanımla şahane bir görüşme gerçekleştirdik. Öncelikle iletişimi çok hızlı ve kolaydı, efektif bir şekilde randevumuzu oluşturduk. Buluştuğumuzda ise ben onun güzelliğini incelerken kendisi bana ikramlarda bulundu ve güzelce sohbet ettik. İkimiz de hayvansever ve Galatasaraylı olduğumuz için kafalar hemen uyuştu :D Çok güzel, sıcakkanlı, güleryüzlü, samimi ve tatlı bir hanımefendi. Devamı için çok fazla detaya girmeye pek fazla gerek yok diye düşünüyorum zaten geçmiş referanslar yeterince açıklayıcı bu konuda, hiçbir şeyi aceleye getirmeden çok keyifli zaman geçirdiğimizi söyleyebilirim. Yanından ayrılırken pamuk gibi olmuştum, yüzümde tatlı bir gülümsemeyle vedalaştık. Her şey için teşekkürler. ❤️❤️❤️
Bu güzel içten samimi referansın için ben teşekkür ederim baby. Seni tanıdığıma çok memnun oldum. Sağlıcakla kal🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar