Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Shakira teşekkür

Brk8080

Normal Üye
24 Haz 2022
5
52
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Shakira hanım ile dün akşam üzeri görüştüm.

Konum rahat, park sorunu yok, giriş çıkış problemi yok. Kapıyı açtığı andan itibaren gözlerimi üzerinden ayıramadım, çok güzel bir bayan ve çok seksi. Sohbeti muhabbeti çok keyifli , dinledikçe dinleyesi geliyor insanın.

Özel anlarda uzun süren sevişmelere ipeksi tenine , diri vucüduna doyamadım. Kendisine teşekkür ediyor en kısa sürede tekrar görüşme dileklerimi iletiyorum.

Bülent Ersöz Çevrimdışı
2 Mar 2023
147
144
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Shakira hanım ile dün akşam üzeri görüştüm.

Konum rahat, park sorunu yok, giriş çıkış problemi yok. Kapıyı açtığı andan itibaren gözlerimi üzerinden ayıramadım, çok güzel bir bayan ve çok seksi. Sohbeti muhabbeti çok keyifli , dinledikçe dinleyesi geliyor insanın.

Özel anlarda uzun süren sevişmelere ipeksi tenine , diri vucüduna doyamadım. Kendisine teşekkür ediyor en kısa sürede tekrar görüşme dileklerimi iletiyorum.
Referans için teşekkürler. Ben yabancılar ile iletişim konusunda biraz tereddütlüyüm. Konuşma, anlaşma olmadan uzun saatlik birliktelikte zaman gecmeZki.
@shakira hanım ile dil konusunda, anlaşmada herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar