The Gentleman
Normal Üye
- 20 Ara 2021
- 11
- 90
- 29
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün biraz önce @shakira ile üçüncü görüşmemizi gerçekleştirdik. Kendisine bugün sabah müsaitliği olup olmadığını sordum müsait olduğunu söyleyince iş çıkışı hemen koşa koşa yola koyuldum.
Her zamanki gibi kapı açıldığında o nefis vücuduyla pembe fileli kudurtucu kıyafetiyle karşımda duruyordu. Sohbet muhabbet ikramlar yine bir Shakira klasiği olarak kusursuzdu,onunla sohbet etmeyi onun o muhteşem memelerini(onun tabiriyle airbaglerini
) görmeyi o kadar özlemişim ki gözlerimi o güzelliklerden alamadım zaten hatta ufak dokunuşlarla da bir kalite kontrol yaptım diyebilirim
. Sohbetimizden sonra içeriye doğru odasına giderken bir önceki görüşmemiz üzerine onu ne kadar özlediğimi fazlasıyla gösterdim sanırım
Her detayını o kadar özlemişim ki yine sayesinde hayatımın en özel saatlerini onunla beraber geçirdim. Yine epey yorucu ama bir o kadar da muhteşem bir görüşme gerçekleştirdik. En kısa zamanda tekrar tekrar daha birçok kez görüşme yapabilmek dileğiyle...
Her zamanki gibi kapı açıldığında o nefis vücuduyla pembe fileli kudurtucu kıyafetiyle karşımda duruyordu. Sohbet muhabbet ikramlar yine bir Shakira klasiği olarak kusursuzdu,onunla sohbet etmeyi onun o muhteşem memelerini(onun tabiriyle airbaglerini