Surpriselove
Normal Üye
- 6 Haz 2022
- 27
- 171
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba Arkadaşlar,
Shakira Hanım'ın birbirinden güzel paylaşımlarından etkilenmemek mümkün değil, dün işlerimize uygun olması üzerine kendisi ile görüşmeye karar verdim, ilettiği mesajıma hızlı bir şekilde dönüş sağladı ve programımızı hemen oluşturduk
Adres gayet rahat bulunur şekilde, araç park sorunu vs yaşamadım, Konumu gayet nezih, merkezi güzel bir yerde, Shakira Hanım da yardımcı oluyor

Kapı açılır açılmaz tüm güzelliği , tüm zarafeti ile karşımdaydı
Vücut hatları ,güzel gözleri her şeyiyle inanılmaz çekici bir hanım 
İkramları eşliğinde hoş sohbetiyle beraber birbirimizi tanımaya başladık 
kendisi son derece bilgili, birikimli biri, biz sohbet ede duralım onun çekici bakışları ve tüm güzelliği ortamı inanılmaz ısıttı 

Devamında yatak odasının yolunu tuttuk birlikte, yataktada bir başka harikaydı, 🫶🫶
zaman o kadar keyifli aktı ki nasıl geçtiğini anlayamadık 🫠
Kendisine yaşattığı tüm güzellikler için teşekkür ediyorum, iyi ki gelmişim , tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum

Shakira Hanım'ın birbirinden güzel paylaşımlarından etkilenmemek mümkün değil, dün işlerimize uygun olması üzerine kendisi ile görüşmeye karar verdim, ilettiği mesajıma hızlı bir şekilde dönüş sağladı ve programımızı hemen oluşturduk

Adres gayet rahat bulunur şekilde, araç park sorunu vs yaşamadım, Konumu gayet nezih, merkezi güzel bir yerde, Shakira Hanım da yardımcı oluyor

Kapı açılır açılmaz tüm güzelliği , tüm zarafeti ile karşımdaydı

Devamında yatak odasının yolunu tuttuk birlikte, yataktada bir başka harikaydı, 🫶🫶

Kendisine yaşattığı tüm güzellikler için teşekkür ediyorum, iyi ki gelmişim , tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum