Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Shakira ile 2.Görüşme

Ryidrug

Normal Üye
15 Ağu 2024
1
9
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@shakira hanım’a çokk teşekkür ederim. Bu ikinci görüşmemizdi, her seferinde daha çok etkiliyor. Sohbeti olsun güler yüzü olsun insanı adeta büyülüyor. Kendisi tarif edilemeyecek derecede güzel, çekici ve sempatik bir kadın. Bunların dışında bir o kadar komik gülmekten yorulabilirsiniz, gülmekten sevişemedik desem yeridir. Yatakta her konuda aktif ve tecrübeli, vücudu zaten kitaplara konu olacak derecede güzel, kapıyı açıp sizi karşıladığında ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sohbetinden ve onunla geçirdiğim vakitten ne kadar keyif aldığımı anlatamam, saatler akıp gidiyor. Emin olun evinizde gibi hissedeceksiniz daha önce bu kadar güzel ağırlanmamıştım.
Görüşmeyi düşünen arkadaşlar doğru adrestesiniz. :)

shakira Çevrimdışı
28 Kas 2023
51
877
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@shakira hanım’a çokk teşekkür ederim. Bu ikinci görüşmemizdi, her seferinde daha çok etkiliyor. Sohbeti olsun güler yüzü olsun insanı adeta büyülüyor. Kendisi tarif edilemeyecek derecede güzel, çekici ve sempatik bir kadın. Bunların dışında bir o kadar komik gülmekten yorulabilirsiniz, gülmekten sevişemedik desem yeridir. Yatakta her konuda aktif ve tecrübeli, vücudu zaten kitaplara konu olacak derecede güzel, kapıyı açıp sizi karşıladığında ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sohbetinden ve onunla geçirdiğim vakitten ne kadar keyif aldığımı anlatamam, saatler akıp gidiyor. Emin olun evinizde gibi hissedeceksiniz daha önce bu kadar güzel ağırlanmamıştım.
Değerli referans için teşekkürler 💙

28 May 2019
51
67
45
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Shakira ile bir kaç ay önce bir kereliğine görüşmüş biri olarak aynen teyit ediyorum(maalesef çok arzu etmeme rağmen 2. kez görüşmeye henüz fırsat bulamadım).

2 Kas 2024
69
43
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler shakira hanım benimde görüşmek istediğim bir partner🌸❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar