Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sevimli kaplan Aylin

Chefsailor

Normal Üye
10 Mar 2021
5
32
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yakın zamanda görüşme fırsatım oldu Aylin hanımla çok detaya girmeden sevimli sohbeti güzel sizi oldukça rahatlatıp olaya hazırlıyor kendisi sonra da kaplanla tanıştırıyor hatta kafa bilem atıyor dikkat edilmesini öneriyorum ☺️☺️☺️ çok güzel Zaman geçirdim daha önce görüşme yapmamış arkadaşlara tavsiyemdir kaplanı görmeden ölmeyin hersey için teşekkür ederim @AylinAylin

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için tesekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
320
450
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım, teşekkürler. Keyiflerinize sağlık.
ölmeden önce yapılacaklar listemde @AylinAylin notlarım yer alıyor zaten. Artık kısmet…

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Yakın zamanda görüşme fırsatım oldu Aylin hanımla çok detaya girmeden sevimli sohbeti güzel sizi oldukça rahatlatıp olaya hazırlıyor kendisi sonra da kaplanla tanıştırıyor hatta kafa bilem atıyor dikkat edilmesini öneriyorum ☺☺☺ çok güzel Zaman geçirdim daha önce görüşme yapmamış arkadaşlara tavsiyemdir kaplanı görmeden ölmeyin hersey için teşekkür ederim @AylinAylin

Aaaa tatlı dev adam @Chefsailor cığım, tanıştığımıza ben de çok memnun oldum ama güzel kafa attım, kabul et. 😂😂 ( Ahhh sakarlığım 😂 ) Hoş bir akşamdı, tekrar denk gelebilmek dileğiyle... 🙏

NOT : Kekim yine kabarmadı.😂

NOT 2 : Boy hakkımı çalanlar listemde birinci sıradasın. 😂

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler. 😘

Son düzenleme:
farzedelim Çevrimdışı
2 Nis 2021
37
131
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler.

Aylin için yazılan her kaplan lafından sonra bir adım daha geri gidiyorum. Nedir bu arkadaş? Sevişiyor musunuz ringe mi çıkıyorsunuz emin olamadım bir türlü :unsure::D

3275f6b8d7c7bf13637e6c3c6c43948b.jpg

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Referans için teşekkürler.

Aylin için yazılan her kaplan lafından sonra bir adım daha geri gidiyorum. Nedir bu arkadaş? Sevişiyor musunuz ringe mi çıkıyorsunuz emin olamadım bir türlü :unsure::D

3275f6b8d7c7bf13637e6c3c6c43948b.jpg

Eyvah eyvahh! 🙈 Sevgili @farzedelim , aslında sevimli biriyimdir yahu, korkmaya lüzum yok. 🤪🤪

Son düzenleme:

Chefsailor

Normal Üye
10 Mar 2021
5
32
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@AylinAylin bir kaybolduk ortalıktan kaplan maytap konusu olmuş korkmayın arkadaşlar bu kadar çok ponçik bir insan kendisi ringe çıkıyor ama zarar vermiyor kimseye :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
@AylinAylin bir kaybolduk ortalıktan kaplan maytap konusu olmuş korkmayın arkadaşlar bu kadar çok ponçik bir insan kendisi ringe çıkıyor ama zarar vermiyor kimseye :)

Ayyy teşekkür ederim tatlı dev adam, kafa attı attı bana dedin ortalık karıştı ama bak. 😅😅🤪

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar