Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sevgili Tadında Elena

Urselx

Normal Üye
21 May 2021
14
14
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum sakinleri,

Öncelikle belirtmeliyim ki bu işlerde çok tecrübeli biri değilim, bu zamana kadar buradan veya dışarıdan bir pembişle görüşmedim, bunda benim duygusal çöküntü içinde olmam ve duygusal yakınlaşma olmadan partnerimi çekici bulamayacağımı düşünmem de etkiliydi. Taa ki @ELENA'ya kadar😃. Elena'nın hatrına foruma üye oldum ve bu referansı bırakıyorum.

Her şey bir kaç ay önce şanseseri foruma denk gelmem ile başladı, o zamanlar Elena güzelliğiyle dikkatimi çekmişti ancak yukarıda bahsettiğim nedenlerden ötürü bir aksiyon almamıştım.

Malumunuz pandemide pek çok özgürlüğümüz elimizden alındı, eğlenme ve sosyalleşme ihtiyaçlarımızı karşılayamaz hale geldik, doğal olarak da kadınlarla iletişimim sınırlı bir düzeydeydi. Üstüne üstlük geçen sene yaz aylarında ayrılık sonrası duygusal bir şok yaşamıştım ve bu çöküntüden kendimi toparlayıp öz güvenimi kazandığımda meşhur lockdownımız yeni başlıyordu.

Forumu tekrar bulup incelemeye başladım ve Elena tekrar ilgimi cezbetti. Referansım yoktu şansımı denemek istedim ve yazdım, Elena haklı olarak referans istedi ama güven hissettiği için sorun yaşamadık ve Perşembe günü görüşebildik.

Gelelim görüşmemize,
Elena insanı aşık edecek meleksi bir güzelliğe sahip, fit kıvrak bir vücudu ve muazzam bir yüzü var. Misafirperverliği gayet iyi, çekimser hissettiğimi anladığı anda ortamı ısıtmak için gayret gösterdi. Muhabbet etmeyi seviyor, bu büyük bir artı benim için. Yatak kısmına çok girmeyeceğim orada da kedi gibi😃 erkekleri nasıl mutlu edeceğini iyi biliyor, beklentimin üstünde güzel bir deneyimdi benim için.

Kesinlikle tekrar görüşeceğiz ve ben ilk seferki gibi donuk olmayacağım😃.

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Merhaba forum sakinleri,

Öncelikle belirtmeliyim ki bu işlerde çok tecrübeli biri değilim, bu zamana kadar buradan veya dışarıdan bir pembişle görüşmedim, bunda benim duygusal çöküntü içinde olmam ve duygusal yakınlaşma olmadan partnerimi çekici bulamayacağımı düşünmem de etkiliydi. Taa ki @ELENA'ya kadar😃. Elena'nın hatrına foruma üye oldum ve bu referansı bırakıyorum.

Her şey bir kaç ay önce şanseseri foruma denk gelmem ile başladı, o zamanlar Elena güzelliğiyle dikkatimi çekmişti ancak yukarıda bahsettiğim nedenlerden ötürü bir aksiyon almamıştım.

Malumunuz pandemide pek çok özgürlüğümüz elimizden alındı, eğlenme ve sosyalleşme ihtiyaçlarımızı karşılayamaz hale geldik, doğal olarak da kadınlarla iletişimim sınırlı bir düzeydeydi. Üstüne üstlük geçen sene yaz aylarında ayrılık sonrası duygusal bir şok yaşamıştım ve bu çöküntüden kendimi toparlayıp öz güvenimi kazandığımda meşhur lockdownımız yeni başlıyordu.

Forumu tekrar bulup incelemeye başladım ve Elena tekrar ilgimi cezbetti. Referansım yoktu şansımı denemek istedim ve yazdım, Elena haklı olarak referans istedi ama güven hissettiği için sorun yaşamadık ve Perşembe günü görüşebildik.

Gelelim görüşmemize,
Elena insanı aşık edecek meleksi bir güzelliğe sahip, fit kıvrak bir vücudu ve muazzam bir yüzü var. Misafirperverliği gayet iyi, çekimser hissettiğimi anladığı anda ortamı ısıtmak için gayret gösterdi. Muhabbet etmeyi seviyor, bu büyük bir artı benim için. Yatak kısmına çok girmeyeceğim orada da kedi gibi😃 erkekleri nasıl mutlu edeceğini iyi biliyor, beklentimin üstünde güzel bir deneyimdi benim için.

Kesinlikle tekrar görüşeceğiz ve ben ilk seferki gibi donuk olmayacağım😃.
Teşekkür ederim cnm benim herzaman beklerim🥰😊

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
152
265
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elinize sağlık.

Problemlerinizi bir anlık unutup, mutlu olmuşsunuz galiba ;)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Samimi paylaşım için teşekkürler...

bilaltrabzon61

Normal Üye
23 Mar 2021
18
25
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ELENA çok iyi bir insan gerçekten.Samimi ve güleryüzlü tabiki en önemli kısmı çok güzel bir kadın ve çok bakımlı

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
718
614
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Elena ile ilgili peşpeşe olumlu yorum geliyor. En yakın zamanda görüşmek istiyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar