Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sevgili tadında bir görüşme.

brlozk

Normal Üye
25 Tem 2009
1
10
Cinsiyetiniz nedir?
Nereden başlasam inanının bilmiyorum. Yaklaşık bir ay önce twitter da resmini görüp, hayatımda aldığım en hızlı karar ile kendisi ile görüştüm. Öncelikle eve girdiğiniz de sanki uzun yıllardır Birlikte olduğunuz naif sevgiliz sizi karşılıyor olduğunu düşünün. Karşınızda samimi güzel ve en önemlisi samimi bir afet karşılıyor. Salona geçtiğimde inanın kendimi yabancı biryerde değil de sanki sevgilimin evindeymişim gibi hissettim. Bunla beraber hijyen konusunda ki titizliğine de hayran kaldım. Bir erkeği baştan nasıl çıkaracağını da çok iyi bilen yerinde cilveli yerinde hoş sohpet eden dünya güzeli biri Zeynep Hanım. Kendisi ile yaşadığım ve ilerde yaşayacağım muhteşem deneyimler için kendisine sonsuz teşekkürler. Emin olun evden ayrılırken kalbinizin bir parçası orada kalıyor.

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Zeynep Ünal Çevrimdışı
20 Kas 2020
354
2,437
Nereden başlasam inanının bilmiyorum. Yaklaşık bir ay önce twitter da resmini görüp, hayatımda aldığım en hızlı karar ile kendisi ile görüştüm. Öncelikle eve girdiğiniz de sanki uzun yıllardır Birlikte olduğunuz naif sevgiliz sizi karşılıyor olduğunu düşünün. Karşınızda samimi güzel ve en önemlisi samimi bir afet karşılıyor. Salona geçtiğimde inanın kendimi yabancı biryerde değil de sanki sevgilimin evindeymişim gibi hissettim. Bunla beraber hijyen konusunda ki titizliğine de hayran kaldım. Bir erkeği baştan nasıl çıkaracağını da çok iyi bilen yerinde cilveli yerinde hoş sohpet eden dünya güzeli biri Zeynep Hanım. Kendisi ile yaşadığım ve ilerde yaşayacağım muhteşem deneyimler için kendisine sonsuz teşekkürler. Emin olun evden ayrılırken kalbinizin bir parçası orada kalıyor.

Bu güzel deneyim için teşekkür ederim. Beni yansıtan bir deneyim. Çok incesin 💋 tekrar daha uzun bekliyorum 🥰

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler....Sevişmenize sağlık!..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar