Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seray ile keyifli deneyim

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
225
133
Cinsiyetiniz nedir?
İletişim ,temizlik gibi konular sorunsuz. Araba ile giden kişiler için park yeri konusu rahat.

İlgi alaka olarak , program süresi boyunca sadece ilgisi sizin üzerinizde. Sohbeti keyifli ve samimi , her konuda akıcı bir şekilde sohbet edebileceğiniz kadar kaliteli bir insan.

Özel anlarda ise beklentileri karşılıyor ve sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Özellikle yüz güzelliğine önem veren insanlara hitap ettiğini ve ideal görüşme olabileceğini söyleyebilirim :)

Hoş sohbeti ve keyifli vakitler için kendisine teşekkür ediyorum. Çok memnun oldum tanıştığımıza 💜

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
226
446
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yüz güzelliği çok çok güzel bence de...

Fiziği de inanılmaz...

Bazen onunla hiç konuşmamak, sadece ve sadece sevişmek istiyorum, o kadar kusursuz...

Sevişmenize sağlık.

Üye silindi 81111

İletişim ,temizlik gibi konular sorunsuz. Araba ile giden kişiler için park yeri konusu rahat.

İlgi alaka olarak , program süresi boyunca sadece ilgisi sizin üzerinizde. Sohbeti keyifli ve samimi , her konuda akıcı bir şekilde sohbet edebileceğiniz kadar kaliteli bir insan.

Özel anlarda ise beklentileri karşılıyor ve sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Özellikle yüz güzelliğine önem veren insanlara hitap ettiğini ve ideal görüşme olabileceğini söyleyebilirim :)

Hoş sohbeti ve keyifli vakitler için kendisine teşekkür ediyorum. Çok memnun oldum tanıştığımıza 💜
Güzel içten referansın için teşekkür ederim bunları duymak çok güzeldi🥰💋 tekrar görüşmek üzere baby🌸

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar