- 9 Haz 2019
- 301
- 308
- Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle herkese merhaba,
Forumu uzun zamandır dısarıdan takip eden birisi olarak, ilk defa 2 gün once forumdan Frida hanım ile gorusme yaptik. Hem görüşmedeki izlenimlerim, hem de bundan sonraki tecrübelerimi paylaşmak adına foruma üye oldum.
Umarım hep beraber keyifli bir forum ortamı yaşarız.
Gelelim görüşme detaylarına;
Masaj sever birisi olarak, Frida hanımın hakkındaki yorumları hiç kaçırmadan takip ediyordum. Müsait zaman bulup kendisiyle program yapabilmek için uzun zaman bekledim. Sonunda bir firsat yaratıp kendisine ulaştım. Program gününü ve saatini kararlastırmıştık ki, beklenmedik bir sehir dışı ziyaretim nedeniyle maalesef o gün randevuma gidemedim. Kendisinden konuyla ilgili özür dileyerek en kısa zamanda ziyaretine gideceğimi söyledim. Güzel yüreğinden kopan " sorun yok. Görüşmek üzere" cümleleri mahçubiyetimi biraz olsun dindirmişti. Aradan 2 gun geçti ki, tekrar kendisiyle iletişime geçtim ve bu sefer herşey tamamdı. Görüşme saatini kararlaştırdık ve zamanında oradaydım. Forumdaki müdavim üyelerimiz her ne kadar giriş kapısını karıstırsalar da ben tek seferde kapıyı tutturdum
Kapı açıldığı anda tüm yorumların fazlası karşımdaydı. İçeri buyur etmesiyle birlikte heyecanım da artmıştı. Hemen birbirimizi tanımaya başlamak için sohbete daldik. İlk tanışmalarda çok başarisiz olan ben, Frida hanımın sıcaklığı ve sempatikliğiyle üzerimdeki çekingenliği atmıştım. Yiyecek içecek çikolata çerez herşeyi seferber etti. Muhabbetimiz uzadıkça artık kendimi daha da rahat hissetmeye başladim. Bu rahatlamayi onun ellerinden masaj keyfiyle doruklara tirmandirmak için daha fazla vakit kaybetmeden içeriye geçtik. Masaj keyfim başlamıştı. Elleri dert görmesin , bütün vücudumu baştan aşağı o sihirli parmaklariyla tabiri caizse yoğurmaya başladı. Vücudumun her hücresinde rahatlamanin en üst düzeyine ulaştığımı hissetmeye başladim. Ben artık uçmaya başlamıştım. Bedenim oradaydi ama ruhum çoktan göklerde geziyordu. Rahatlamanin son noktalarina geldiğimde kaçınılmaz son için pozisyonumuzu almıştık
Patlamaya hazır volkan gibiydim. Çok fazla sürmedi tabi lavların dışarı çıkmasi. Ve ben yatakta öylece yatıyordum. Kısa bir süre sonra kendime geldim. Yaşadığım mutluluk tarif edilemez. 2 saat süren keyifli görüşmemizde aynı duygular artarak tekrarlandı. Ayrılık vakti geldiğinde, artık daha enerjik ve zindeydim. Hoş bir karşılamadan sonra hoş bir uğurlama , daha yaşanacak çok şeyin habercisiydi.
Frida, seni yiieerriimmmm yiieerriiimmmm. Herşey için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar görüşmek için can atıyorum. Eline yüreğine emeğine saglık.
Forumu uzun zamandır dısarıdan takip eden birisi olarak, ilk defa 2 gün once forumdan Frida hanım ile gorusme yaptik. Hem görüşmedeki izlenimlerim, hem de bundan sonraki tecrübelerimi paylaşmak adına foruma üye oldum.
Umarım hep beraber keyifli bir forum ortamı yaşarız.
Gelelim görüşme detaylarına;
Masaj sever birisi olarak, Frida hanımın hakkındaki yorumları hiç kaçırmadan takip ediyordum. Müsait zaman bulup kendisiyle program yapabilmek için uzun zaman bekledim. Sonunda bir firsat yaratıp kendisine ulaştım. Program gününü ve saatini kararlastırmıştık ki, beklenmedik bir sehir dışı ziyaretim nedeniyle maalesef o gün randevuma gidemedim. Kendisinden konuyla ilgili özür dileyerek en kısa zamanda ziyaretine gideceğimi söyledim. Güzel yüreğinden kopan " sorun yok. Görüşmek üzere" cümleleri mahçubiyetimi biraz olsun dindirmişti. Aradan 2 gun geçti ki, tekrar kendisiyle iletişime geçtim ve bu sefer herşey tamamdı. Görüşme saatini kararlaştırdık ve zamanında oradaydım. Forumdaki müdavim üyelerimiz her ne kadar giriş kapısını karıstırsalar da ben tek seferde kapıyı tutturdum
Frida, seni yiieerriimmmm yiieerriiimmmm. Herşey için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar görüşmek için can atıyorum. Eline yüreğine emeğine saglık.