Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sen nasıl bir Kadınsın?

gorunmezadam88

Normal Üye
16 Şub 2023
4
11
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
3-4 kişiyle görüşmüştüm ama böyle sıcak kanlısını, anlayışlısını, espirine gülenini, yabancılığı kısa sürede üzerinden attıranı görmemiştim 😃 Simay Hanımla 2 saatlik bir beraberliğim oldu az önce. Kendisine bizzat kendim söyledim, çıkınca foruma yazacağım diye 😂

Gerçekten kalitesini konuşturan bir KADIN!

Yorgunluğuma sövdüm, özümdeki erkekliğe uzun süre dayanamadığım için üzgünüm.. Keşke gecemiz daha uzun olsaydıda sabahlayabilseydik.. Çok samimi ve içten buldum kendisini. Bu benim için çok önemli bişeydi yataktan daha önemli! Yataktakileri anlatmama gerek yok kısacası hissetmeden anlatılmaz 🤩

Evet Angaralı Simay Hanım, suyunu iyice sıktım çantan ıslanmaz umarım 😂😂😂😂 Harikaydın! Tekrardan teşekkürler 🙏

RNA Çevrimdışı

RNA

16 Ocak 2023
19
10
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Samimi ve etkileyici bir ref.
Dikkatimi çekti Simay Hanım.
49 kiloymuş, zarar vermeyiz umarım

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,942
4,496
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
737
2,184
3-4 kişiyle görüşmüştüm ama böyle sıcak kanlısını, anlayışlısını, espirine gülenini, yabancılığı kısa sürede üzerinden attıranı görmemiştim 😃 Simay Hanımla 2 saatlik bir beraberliğim oldu az önce. Kendisine bizzat kendim söyledim, çıkınca foruma yazacağım diye 😂

Gerçekten kalitesini konuşturan bir KADIN!

Yorgunluğuma sövdüm, özümdeki erkekliğe uzun süre dayanamadığım için üzgünüm.. Keşke gecemiz daha uzun olsaydıda sabahlayabilseydik.. Çok samimi ve içten buldum kendisini. Bu benim için çok önemli bişeydi yataktan daha önemli! Yataktakileri anlatmama gerek yok kısacası hissetmeden anlatılmaz 🤩

Evet Angaralı Simay Hanım, suyunu iyice sıktım çantan ıslanmaz umarım 😂😂😂😂 Harikaydın! Tekrardan teşekkürler 🙏
Gördüğüm en güzel referanslardan olmuş çok teşekkür ederim beni hatırlayacakmışım bakalım demistin seni unuturmuyum jakuzi maceramız ENFESTI ahahahaha sonrasında çamaşırlarımı sıkıp posetlemende ayrı bir centilmenlikti karşındakinin enerjisi yüksek rahat sıcakkanlı olunca en sevdiğim görüşmeler gerçekleşiyor bende teşekkür ederim harika 2 saat için 😍😍😍😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar