Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seavgili Aylin ile 2019 yılına veda ettim

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
73
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Aylin den 2019 yılın son günleri idi randevu talep etim sağ olsun kırmadı kabul etti evi iş yerime yakın sayılır yirmi dakikada yanındaydım.
Misafir perver cana yakın ikramı bol konuşkan sıcak kanlı bir bayan evi düzenli temiz kendisi çok şık karşılaşması çok iy üç saat beraber kaldık konuşup dertleştik
aynı zamanda çok kültürlü özelimiz Aylin hanımla aramızda kalsın TEKRAR TEKRAR kendisi ile görüşebilirim.
Her şey için çok teşekkür ediyorum
Hoşça kal
Mutlu kal
Sevgilerimi saygılarımı sunuyorum

2020 Yeni yıl açılışı kime nasip olacak bilemiyorum kısmet

:love:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,088
Hoppala... 😂 Bugün şımarma günüm sanırım.😊😊😊 Yorumlanacak harika yazılardna biri daha ama azz müsaade, ee Reha Muhtarlık var genlerimde biraz malum, AZZZ SONRA.😁😎

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088
Sevgili Aylin den 2019 yılın son günleri idi randevu talep etim sağ olsun kırmadı kabul etti evi iş yerime yakın sayılır yirmi dakikada yanındaydım.
Misafir perver cana yakın ikramı bol konuşkan sıcak kanlı bir bayan evi düzenli temiz kendisi çok şık karşılaşması çok iy üç saat beraber kaldık konuşup dertleştik
aynı zamanda çok kültürlü özelimiz Aylin hanımla aramızda kalsın TEKRAR TEKRAR kendisi ile görüşebilirim.
Her şey için çok teşekkür ediyorum
Hoşça kal
Mutlu kal
Sevgilerimi saygılarımı sunuyorum

2020 Yeni yıl açılışı kime nasip olacak bilemiyorum kısmet

:love:

Sevgili @volkan56 cığım, gecikmeli teşekkürüm nedeniyle lütfen beni hoş gör...

Sohbetin, insanlığın ve nezaketin için çok teşekkür ederim. Birlikte içtiğimiz şarabın da muhabbetimizin de tadı damağımda kaldı...

Hoş yorumlarına da ayrıca teşekkür ediyor, 2020 yılında tam gaz sevişme serüvenlerinin devamını diliyorum canımcığım.😊🙏

Ben de seni TEKRAR TEKRAR görmekten mutluluk duyarım. Elbet denk geleceğiz yine...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL...

Sevgiler...😘

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
73
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Aylin Ben teşekkür ediyorum Tabiki birgün gine denk geleceğiz arkadaşlığımız devam edecek.
Saygılarımı sunuyorum

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088
Sevgili Aylin Ben teşekkür ediyorum Tabiki birgün gine denk geleceğiz arkadaşlığımız devam edecek.
Saygılarımı sunuyorum

Bunu yeni gördüm canımcığım, elbet denk geleceğiz.🤗🤗 Enerjin daim olsun.😎😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar