Enjinia
Normal Üye
- 16 May 2019
- 22
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
Aylin ile bir sabah toplantım olduğu için çok erken bir saatte buluşma şansı yakaladık, kendisi o saatte bile benle o kadar enerjik birlikte oldu ki çok şaşırdım... Bu kadında mükemmel bir enerji ve çekicilik var 
Bu arada Aylin hakkında en çok ilgimi çeken ve hoşuma giden şeyi size söyleyeyim, gerçek anlamda sohbet edebileceğiniz bir insan. 2 Üniversite bitirmiş, 3'ye de kollarını sıvamayı düşünüyor, kendini harika geliştirmiş birisi. 2 saat diye girdiğim görüşmeden sohbete dalıp ekstralara kaldığımız çok ilginç ve çok keyifli bir buluşmadıydı. Halktan biri bu Aylin (elitist bir yapısı yok ve buna bayıldım)
acıktıysan yemeksepetinden bir şeyler söyleyelim yiyelim diyor
görüşmenin halbuki 1 saat öncesinde bitmesi gerekiyordu... Bu işi keyif için yaptığını o kadar belli ediyorki, çok kaliteli zaman geçirdiğimize inanıyorum, en azından kendi tarafımda 
Seninle tanıştığıma çok memnun oldum Aylincim
Denizleri aşmaya kesinlikle değiyorsun.
Bu arada Aylin hakkında en çok ilgimi çeken ve hoşuma giden şeyi size söyleyeyim, gerçek anlamda sohbet edebileceğiniz bir insan. 2 Üniversite bitirmiş, 3'ye de kollarını sıvamayı düşünüyor, kendini harika geliştirmiş birisi. 2 saat diye girdiğim görüşmeden sohbete dalıp ekstralara kaldığımız çok ilginç ve çok keyifli bir buluşmadıydı. Halktan biri bu Aylin (elitist bir yapısı yok ve buna bayıldım)
Seninle tanıştığıma çok memnun oldum Aylincim
Moderatör tarafında düzenlendi: