Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Scarlet Witch :)

Enjinia

Normal Üye
16 May 2019
22
37
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin ile bir sabah toplantım olduğu için çok erken bir saatte buluşma şansı yakaladık, kendisi o saatte bile benle o kadar enerjik birlikte oldu ki çok şaşırdım... Bu kadında mükemmel bir enerji ve çekicilik var :devilish:

Bu arada Aylin hakkında en çok ilgimi çeken ve hoşuma giden şeyi size söyleyeyim, gerçek anlamda sohbet edebileceğiniz bir insan. 2 Üniversite bitirmiş, 3'ye de kollarını sıvamayı düşünüyor, kendini harika geliştirmiş birisi. 2 saat diye girdiğim görüşmeden sohbete dalıp ekstralara kaldığımız çok ilginç ve çok keyifli bir buluşmadıydı. Halktan biri bu Aylin (elitist bir yapısı yok ve buna bayıldım) :) acıktıysan yemeksepetinden bir şeyler söyleyelim yiyelim diyor :) görüşmenin halbuki 1 saat öncesinde bitmesi gerekiyordu... Bu işi keyif için yaptığını o kadar belli ediyorki, çok kaliteli zaman geçirdiğimize inanıyorum, en azından kendi tarafımda :)

Seninle tanıştığıma çok memnun oldum Aylincim :) Denizleri aşmaya kesinlikle değiyorsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
terzi Çevrimdışı
27 Ocak 2016
47
106
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin ile muhabbetin tadına hiç doyum olmuyor,bitmesin istediğiniz şarkılar bir solukta okunan kitaplar gibi...Paylaşım için teşekkürler.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
320
450
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Okuduğum her yeni @AylinAylin paylaşımı sonrası daha da bir merak oluşuyor kafamda. Keyfinize sağlık, ikinizinde.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Aylin ile bir sabah toplantım olduğu için çok erken bir saatte buluşma şansı yakaladık, kendisi o saatte bile benle o kadar enerjik birlikte oldu ki çok şaşırdım... Bu kadında mükemmel bir enerji ve çekicilik var :devilish:

Bu arada Aylin hakkında en çok ilgimi çeken ve hoşuma giden şeyi size söyleyeyim, gerçek anlamda sohbet edebileceğiniz bir insan. 2 Üniversite bitirmiş, 3'ye de kollarını sıvamayı düşünüyor, kendini harika geliştirmiş birisi. 2 saat diye girdiğim görüşmeden sohbete dalıp ekstralara kaldığımız çok ilginç ve çok keyifli bir buluşmadıydı. Halktan biri bu Aylin (elitist bir yapısı yok ve buna bayıldım) :) acıktıysan yemeksepetinden bir şeyler söyleyelim yiyelim diyor :) görüşmenin halbuki 1 saat öncesinde bitmesi gerekiyordu... Bu işi keyif için yaptığını o kadar belli ediyorki, çok kaliteli zaman geçirdiğimize inanıyorum, en azından kendi tarafımda :)

Seninle tanıştığıma çok memnun oldum Aylincim :) Denizleri aşmaya kesinlikle değiyorsun.

Sevgili @Enjinia , beni utandıran bu harika yorumların için teşekkür ederim, özellikle" ELİTİST bir yapısı yok " ifaden için çünkü hep derim, YURDUM İNSANIYIM diye. 🤭😍 Demek ki olduğum şeyi doğru yansıtabildim dedirtti bana ...

Enerjimi, beni ve benimle geçirdiğin zamanı sevmene de sevindim, ben de seninle vakit geçirmekten çok keyif aldım. Teşekkür ederim. 🙏 Ha bu arada, söylemeden edemeyeceğim, senin enerjin de harika. 🤩

Scarlet Witch başlığı da cuk demiş sanırım mevcut halime, bayıldım doğrusu. 🤩

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle tatlı kişi. 🙏😘

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aylin ile muhabbetin tadına hiç doyum olmuyor,bitmesin istediğiniz şarkılar bir solukta okunan kitaplar gibi...Paylaşım için teşekkürler.

Yaaa sevgili @terzi çoook naziksin. 🤭😍😘
Ben iletişimi seviyorum, iyi bir muhabbet bu ortamın en iyi kaynaştırıcısı bence, insanları bir birlerine ısındırıyor ve geçirilen zamanın kalitesini arttırıyor.

farzedelim Çevrimdışı
2 Nis 2021
37
131
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel ve içten bir referans yazısı olmuş 👏 Aylini uzaktan takip eden biri olarak samimiyeti çok içten geliyor. Bir çeşit atanamamış psikolog durumu var gibi ama öyle boş psikologlardan değil dolu dolu. Sağlıklı ve keyifli sevişmeler ✊

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Çok güzel ve içten bir referans yazısı olmuş 👏 Aylini uzaktan takip eden biri olarak samimiyeti çok içten geliyor. Bir çeşit atanamamış psikolog durumu var gibi ama öyle boş psikologlardan değil dolu dolu. Sağlıklı ve keyifli sevişmeler ✊

Aaa buna çok güldüm ( atanamamış psikolog 🤣🤣 ) .

Yapılan görüşmeler hem zihinen hem bedenen rahatlama getirmeli kanaatindeyim kendimce, sanırım da bir tık başarabiliyorum bunu diyorum okuduğumuz bu tip hoş yazıları görünce; ne mutlu bana. 🤭

Psikolojiyle iç içe bir alanda eğitim alma şansım olmuştu, bir gün yüksek yapma fırsatım olursa, terapist olmayı planlıyorum ama ne zaman bilinmez, o güne dek elde olanları seksle geliştirip / harmanlayıp , insanlarla paylaşmaya devam etmeyi planlıyorum, kısmet. 🤭

Bu arada, cidden içten bir yazı benim için de , @Enjinia ya tekrar teşekkürler. 🙏

Not : Bu hoş yorumunuz için size de çok teşekkürler @farzedelim 😘😘

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar