normanbates
Normal Üye
- 26 Ara 2022
- 7
- 18
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu yaziyi yazmadan 2-3 saat önce meltemin yanindan çıktim. Yaşça kendimden küçük kadınlarla birlikte olmak normal hayatta da burada da hic ilgimi çekmediği için geriye birkaç kişi kalıyordu. Meltemin tanıtım mesajından fotoğrafları görünce zaten bildiğin bayıldım. 6 saatlik görüşme istedim ve sagolsun kabul etti. Evi çok merkezi ve kolay ulaşılabilir bir konumda. Kendisi hem yüzü hem vücudu hem de kişiliği on uzerinden 1500 puanlık bir insan. Her ne kadar görüşmeye alkol götürdüğüm ve çabuk sarhoş olduğum için çabuk iptal olarak görüşmeyi 1 saat erken bitirmissem de vaktin nasıl ilerlediğini anlamadım. Cikinca 5 km yürüdüm açılabilmek için. Size tavsiyem eğer 20 li yaşlarınızda değilseniz yanınızda alkol götürdüğünüzde siz içmeyin (ya da 2 kadeh için en en fazla ama meltemin içmesini seyredin). Zaten mükemmel bir varlık, içince daha da tatlı oluyor.
Mükemmel bir pazar akşamıydi benim için. Umarım hedeflerine aksaksız bir şekilde ulaşırsın
Mükemmel bir pazar akşamıydi benim için. Umarım hedeflerine aksaksız bir şekilde ulaşırsın