Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şargoz mu??? O ne ki…

Hard Charizard

Normal Üye
17 Ara 2021
4
12
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa bır zaman önce kısa bir iş seyahatı için İstanbul’un Avrupa yakasına yolum düştü. Tüm gün iş görüşmeleri ve yorgunluğun arasında forumda İncilay hanıma denk geldim. Hızlı dönüşü ve yapıcı yaklaşımı ile hızlıca ayarlamaları yaptık. Şargoz’u birazdan anlatacağım… Zaten çok program yapan birisi değilim ama yaptıklarım içinde en samimisi en iyisi ve keyiflisi idi. Kulturlu konusmasını oturmasını bilen güzel ve keyifli bir bayan ayrıca yaptıgı işi severek yapması çok önemli.
10 üzerinden 10 veriyorum. İnşallah kendisi de benım kadar memnun olmuştur.
GFE olarak cok basarılı idi.

Heee bu arada Şargoz ne mi? Şarapla gazozun karışımı :))

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,490
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa bır zaman önce kısa bir iş seyahatı için İstanbul’un Avrupa yakasına yolum düştü. Tüm gün iş görüşmeleri ve yorgunluğun arasında forumda İncilay hanıma denk geldim. Hızlı dönüşü ve yapıcı yaklaşımı ile hızlıca ayarlamaları yaptık. Şargoz’u birazdan anlatacağım… Zaten çok program yapan birisi değilim ama yaptıklarım içinde en samimisi en iyisi ve keyiflisi idi. Kulturlu konusmasını oturmasını bilen güzel ve keyifli bir bayan ayrıca yaptıgı işi severek yapması çok önemli.

paylasim icin teşekkürler

petrikor Çevrimdışı
2 Eki 2019
195
231
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Orta halli beyaz şarap ve buz gibi sprite güzel olur. Afiyet olsun 👍🏻

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Huri

Normal Üye
18 Haz 2020
37
20
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442

O senin tatlılığından kaynaklı güzel insan💕💐 İnanılmaz eğlenceli bir görüşme oldu 🌷bu arada şargozu öğrettiğin içinde teşekkür ederim 😅 Senden memnun kalmamak mümkün değil çok tatlısın 🌸 Bu güzel yazı ve nezaketin için teşekkür ederim öpüyorum seni 😘

Hard Charizard

Normal Üye
17 Ara 2021
4
12
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O senin tatlılığından kaynaklı güzel insan💕💐 İnanılmaz eğlenceli bir görüşme oldu 🌷bu arada şargozu öğrettiğin içinde teşekkür ederim 😅 Senden memnun kalmamak mümkün değil çok tatlısın 🌸 Bu güzel yazı ve nezaketin için teşekkür ederim öpüyorum seni 😘
Teşekkürler Güzel ve unutulmaz bayan..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar