Öncelikle beni kabul ettiği için Zeynep hanıma çok teşekkür ederim. Açıkçası resimlerde gördüğümünden hiç abartmıyorum çok daha güzel. Enerjisi çok yüksek. Keşke hiç bitmese dediğim bir saat yaşadım. Onun yanındayken sanki bir deniz kıyısında dalgaları dinler gibi hissediyorsunuz huzur ve sukunet hakim. Umarım tekrar tekrar görüşebilirim
Beni bilen bilir pek bu tarz konuşmam ama kendisi bunu hakketti konuyu açarak şimdi gördüm şok oldum ve gülüyorum..
Ah birde konumu açtın sen? Kendisi eve utanmasa valizle gelicekti herhalde fon makinesi havlular şampuan vs evi hamam zannetti..
2 saat lik görüşme talep etti 1 saat ücreti önceden havale etti Kendisi
Saatinde geldi çenesi maşallah durmuyor. . 30 dk zorla banyoya gönderdim tam 20 dk duş aldı 30 dk yatak odası çıktı 15 dk daha duş aldi 25 dk kalmıştı iç çamaşırını giyindi sohbet edicek zannettim hatta muhabbeti geçti Sohbeti seviyorsun diye. 2saat 5 dk oldu misafirim gelicek dediğimde 2 seans geçelim demezmi? Vaktini almayım fazla felan. Sinirlendim siz çıkın parasını aldı eve geldiğinde verdiği 1000 tl gitti. Giderken de arkasında fon makinesini bırakmış. Birde demezmi tekrar görüşebilirmiyiz .. hayir kapımın önünden geçme sen daha..
Şimdi sizce fon makinesini yollayimmi çöpemi atayim?????
Ve ayrıca bu kişiye asla referans değilim bu açılan konuyu kabul etmiyorum...