Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Samimiyet ve ateşin buluşması Ezgi hanım

Tahsinmurat

Normal Üye
23 Eki 2021
12
90
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum müdavimleri..
Bu gün Ezgi hanım ile anlık program oluşturabilmemiz benim için bir şanstı.. öncelikle lokasyon merkezi konumda ve otopark problemi yok. Site güvenlikli bir site olmasına rağmen girişte hiç bir terdirginlik hissetmeden daireye ulaştım ki bence bu önemli. Ezgi hanımın sıcak gülüşü ile ferah, temiz ve konforlu bir daireyi karşımda buldum.
Samimi bir sohbet sonrası ile ateş ile karşılaştım. Güzel simasının yanında düzgün fiziği ve tenin karşı koyulmaz hazlar sunuyor. Tavsiyesi üzerine bir sonrakine nuru masaj için vakit ayıracağım.
En kısa zamanda görüşmek üzere.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,956
4,514
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu gün Ezgi hanım ile anlık program oluşturabilmemiz benim için bir şanstı.. öncelikle lokasyon merkezi konumda ve otopark problemi yok. Site güvenlikli bir site olmasına rağmen girişte hiç bir terdirginlik hissetmeden daireye ulaştım ki bence bu önemli. Ezgi hanımın sıcak gülüşü ile ferah, temiz ve konforlu bir daireyi karşımda buldum.
Samimi bir sohbet sonrası ile ateş ile karşılaştım. Güzel simasının yanında düzgün fiziği ve tenin karşı koyulmaz hazlar sunuyor. Tavsiyesi üzerine bir sonrakine nuru masaj için vakit ayıracağım.
paylaşim icin teşekkürler

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
396
863
merhabalar öncelikle cok tsk ederim cok incesin canim bende seni tanidigim icin cok memnun oldum guzel naif dileklerin icin ayrica tsk ederim seni cok öpüyorum tekrar görüşebilmek dileğiyle 😘🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar