Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Salonda Ne Kadar Rahat ve Sakinse, Yatakda O Kadar Sert ve Yaramaz

EHunterA Çevrimdışı

EHunterA

Normal Üye
13 May 2020
37
209
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Salı günü Beylikdüzü'ndeyken cesur ve çekici fotoğraflarından hatırladığım Ahu için mesaj atmıştım. Kısa sürede geri dönüş yaptı ve akşam için uygun olduğunu belirtti. Akşam evine vardığımda beni çekici bir kıyafetle karşıladı ve hemen salona geçtik. Çok sade ama zevkli döşenmiş evinin salonuna geçtiğimizde biraz kendimiz biraz da 2021 hakkında konuşmaya başladık. Belli bir süre geçtikten sonra kıyafetin ve arzulu bakışların vermiş olduğu enerjiyle ilk gerçek teması gerçekleştirdim. Şunu söylemeliyim ki Ahu öpüşmekten zevk alan ve bunu doyasıya yapan bir pembiş. Yatak odasına geçtiğimizde salondaki sakin konuşan ve rahat davranan kadın gitmiş yerine yaramaz bir kadın gelmişti. Daha soyunmadan eliyle yoklamasını yaptı. Önce beni sonra kendisini soydu ve iştahlı bir orala başladı. Patlama noktasına gelmeden onu durdurdum ve ben ona oral yapmaya başladım. Etkileyici inlemeleri cinsel organınızın sertleşmesi için yeter de artar. Başlamadan hemen önce tekrar dudaklarımızı birleştirdik. Tam o sırada doggy istediğini fısıldadı. Kırmadım ve o dolgun kalçanın arkasında pozisyonumu aldım. O kalçanın ver vuruşta dalgalanması ve kendisinin inlemesi her hemcinsimin yaşamak isteyeceği bir zevk arkadaşlar. Bu kadar söyleyeyim:cool: . 5-6 Dakika sonra pozisyon değiştiremeden belli bir noktaya gelmiş vücudum dayanamadı ve ilk golü yedim.

Sonra salonda farklı konular hakkında konuştuk ve atıştırmaya devam ettik. Ama ne kadar konuşursam konuşayım o çekici kıyafeti ve seksi duruşu beni çekiyordu. Yine bir süre sonra tekrar dudak dudağa geldik ve bu sefer salonda koltuk üstünde başladık. Yerde devam ettik. Benden kaynaklanan bir sorun nedeniyle bu sefer seks sırasında boşalamadım. Kendisinin yaptığı vakum gibi oralle golü yedim. Ahunun eliyle desteklediği oraline bir yerden sonra dayanamıyorsunuz.:)

Sonra bir süre Beylikdüzü hakkında (gençliğimin önemli bir kısmı Beylikdüzü'nde geçti) ve kendisinin borsa işleri hakkında konuştuk. Konuşmanın bir yerinde, bu sefer o beni cesaretlendirerek yatak odasının yerini tuttuk. Sırayla birbirimize oral yaptıktan sonra ters cowgirl istediğimi söyledim. Pozisyonunu aldığında gördüğüm manzara beni daha da alevlendirdi. O dolgun kalçanın yukarı aşağı dalgalanması , o balık etli ve seksi Ahu'nun bedenimin üstünde dans etmesini tarif etmem zor. Tempoyu artırmamla birlikte kendisinden gelen inlemeler ve övgülerde artmaya başladı ki bir kaç dakika sonra tek golümü atmış oldum:). Ahu, o andan itibaren devam edemeyeceğini söyledi ve bende ısrar etmedim. Etkili bir oralle 3. golü yedikten sonra toparlandım ve akşam çıkma yasağına bir kaç dakika kala evden ayrıldım. 3-1 Yenilsem de bundan hiç pişman değilim.

Son söz olarak sohbet sırasında rahat-sakin tavırlı ama yatakta sert-yaramaz bir pembiş isteyen ayrıca milf ve nispeten uzun (topuklu giyince neredeyse benim boyuma denk geliyor:)) olsun diyen arkadaşlara Ahu'yu öneririm. Kendisi fotoğraflarında olduğu gibi seksi ve çekici. Kendisiyle çok zevkli bir akşam geçirdim. Uygun bir zamanda tekrar buluşmak isterim. Teşekkürler Ahu.

Not: Ahu zevkli ve cesur bir kadın olsa da alkol almıyor. Geceye dair tek üzüldüğüm konu kendisiyle karşılıklı 1-2 kadeh bir şey içememek oldu.

Son düzenleme:

Cebrail

Normal Üye
29 Eki 2020
43
43
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
412
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve detaylı paylaşımınız için her iki tarafada teşekkürler.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
güzel paylaşım için tebrikler 2 tarafa da

milo Çevrimdışı
22 Ara 2010
632
122
Cinsiyetiniz nedir?
Ahu hanım gizli oralcılardan adamın iliklerini alır götürür 😍 güzel paylaşım için teşekkürler 😊

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar