Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Salıyı Sallayan Carmennn

Thekoparal

Normal Üye
30 Eki 2021
17
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Carmen hem narin hem cici, üstelik çok ateşli
Referansim olmamasina ragmen kendimi ayrintili tanitmamla birlikte bugun 2 saatlik bir gorusme icin okeylestik.
Konumu merkezi ,gayet sade ve güvenlikli bir sitede kaliyor. Otopark sorunu da yok.

Beni seffaf bir gecelik ile karsiladi. karsimda gayet citirr, yuzu inanilmaz guzel ve ses tonuu asiri tatli. Gulusu kahkahasi daha once gormediginiz cinsten ve cok icten.

Iceri girmemle bol secenekli icecek ikrami..
gayet kibar ve ilk andan itibaren sevgilinizmis gibi davranıyor. Asla yapmacik degil.

Kısa bir sohbetin ardından opusmeye basladik.
Oral seksi.. siz istediginiz kadar surdurur.
Sizi asla sallamaya calismiyor, pozisyondan pozisyona geciyor ve oldu bittiye getirmiyor.
Kalcalari inanilmaz guzel. Simsiki ve teninin puruzsuzlugu harika.
Kisaca tek kelimeyle mukemmel 2 saat gecirdim.

Yaptigi isin ve aldigi paranin hakkini fazlasiyla veren guzeller guzeli carmene burdan bir opucuk gonderiyorum. En kisa zamanda tekrar gorusmek uzere❤️‍🔥

Moderatör tarafında düzenlendi:
Carmen Çevrimdışı
23 Haz 2022
580
2,088
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Referansim olmamasina ragmen kendimi ayrintili tanitmamla birlikte bugun 2 saatlik bir gorusme icin okeylestik.
Konumu merkezi ,gayet sade ve güvenlikli bir sitede kaliyor. Otopark sorunu da yok.

Beni seffaf bir gecelik ile karsiladi. karsimda gayet citirr, yuzu inanilmaz guzel ve ses tonuu asiri tatli. Gulusu kahkahasi daha once gormediginiz cinsten ve cok icten.

gayet kibar ve ilk andan itibaren sevgilinizmis gibi davranıyor. Asla yapmacik degil.

Sizi asla sallamaya calismiyor, pozisyondan pozisyona geciyor ve oldu bittiye getirmiyor.

Yaptigi isin ve aldigi paranin hakkini fazlasiyla veren guzeller guzeli carmene burdan bir opucuk gonderiyorum. En kisa zamanda tekrar gorusmek uzere❤️‍🔥
Aşkkım teşekkür ederim sende çok tatlıydın ❤️💋💋💋

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,928
4,498
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşim için teşekkürler

Foxy59 Çevrimdışı
9 Tem 2022
159
282
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Carmen'i tanıyan şanslı kişilere katıldığınız için sizi tebrik ediyorum. Gerçekten dediğiniz gibi çok içten, neşeli. Tek kelime ile Can'dır biricik Carmen.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar