Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sabreden Derviş…

Lagavulin Çevrimdışı
3 Ocak 2022
53
303
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaşlar selamlar,
Biliyorsunuz biletleri haftalar önce tükenen, sürekli sold out gösteri yaparcasına takvimi dolu olan @Minilissa hanımla görüşmek için biraz sabırlı ve azimli olmak gerekiyor. (Yanlış anlaşılmasın saat başı görüşme aldığı için değil :) Kendi özel iş hayatı nedeniyle az ve öz görüşme yapıyor)
Ben sonunda başardım ve ilk görüşmemizi gerçekleştirdim ‘iç ses: 3 yaş genç hali nasıldı kim bilir’ :)
Kesinlikle tanışılması gereken bir kadın. Hele hele Minyon sevenler için kalemle çizilmiş gibi bir fiziği olduğunu bilmenizi isterim. 🔥
Hoş sohbet, zeki, entellektüel yani her daldan konuşabilirsiniz. Bizim sohbetimizde uzun sürdü lakin yayda bir o kadar gerildi…
Geçtik duş faslına ve o müthiş fizik artık elbise taşımıyordu. Çita 🐆 nın Ceylan’ı avlaması benzeri bir hissiyat oluşuyor insanda, yataktan duvara, duvardan masaya… Gerçekten inanılmaz keyifli sevişiyor ve sizi mutlu etmesini biliyor.
Minilisa, tanıdığıma sevindiğim biri oldu açıkçası. Burdan da tekrar teşekkür edeyim kendisine @Minilissa :)
Kesinlikle tekrar görüşeceğiz 😉

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,801
1,535
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaşlar selamlar,
Biliyorsunuz biletleri haftalar önce tükenen, sürekli sold out gösteri yaparcasına takvimi dolu olan @Minilissa hanımla görüşmek için biraz sabırlı ve azimli olmak gerekiyor. (Yanlış anlaşılmasın saat başı görüşme aldığı için değil :) Kendi özel iş hayatı nedeniyle az ve öz görüşme yapıyor)
Ben sonunda başardım ve ilk görüşmemizi gerçekleştirdim ‘iç ses: 3 yaş genç hali nasıldı kim bilir’ :)
Kesinlikle tanışılması gereken bir kadın. Hele hele Minyon sevenler için kalemle çizilmiş gibi bir fiziği olduğunu bilmenizi isterim. 🔥
Hoş sohbet, zeki, entellektüel yani her daldan konuşabilirsiniz. Bizim sohbetimizde uzun sürdü lakin yayda bir o kadar gerildi…
Geçtik duş faslına ve o müthiş fizik artık elbise taşımıyordu. Çita 🐆 nın Ceylan’ı avlaması benzeri bir hissiyat oluşuyor insanda, yataktan duvara, duvardan masaya… Gerçekten inanılmaz keyifli sevişiyor ve sizi mutlu etmesini biliyor.
Minilisa, tanıdığıma sevindiğim biri oldu açıkçası. Burdan da tekrar teşekkür edeyim kendisine @Minilissa :)
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaşlar selamlar,
sewişmenize sağlik

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

234234324ewsd

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için,ne mutlu bana. ♥️
Geç oldu ama başardık sonunda :)
Benim için de çok keyifliydi her şey,iyi ki geldin.
Çok öpüyorum,tekrar görüşmek üzere.🌸

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
682
929
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler 👏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar