Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ruhu Güzel Kalbi Güzel Aylin.

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541
Aylin Hanım ile Cumartesi gecesi görüşme fırsatı yakalayıp harikulade bir zaman geçirmiş şanslı kişiler arasına girmiş olmaktan çok mutlu oldum. Bu şansı bana veren sevgili AylinAylin hanıma öncelikle çok ama çok teşekkür ederim. Kapıdan girip çıktığım ana kadar zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım o kadar tatlı ve içten ki sanki yıllardır tanıyor gibi oluyorsunuz. Sohbeti, samimiyeti ve içtenliği sizi sizden alıp götürüyor. Özel anlara girmeyi sevmediğim için burada bahsetmek istemiyorum ama o an geldiğinde ise bambaşka biri oluyor ve sizi mutluluğun zirvesine taşıyor. Tekrar bu güzel ve kaliteli zaman için AylinAylin çok teşekkür ederim. Ayrıca kendisinin tüm foruma selamları var...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ve aleykümselam diyeyim kendi adıma o zaman :) Güzel paylaşım için teşekkürler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,088
Aylin Hanım ile Cumartesi gecesi görüşme fırsatı yakalayıp harikulade bir zaman geçirmiş şanslı kişiler arasına girmiş olmaktan çok mutlu oldum. Bu şansı bana veren sevgili AylinAylin hanıma öncelikle çok ama çok teşekkür ederim. Kapıdan girip çıktığım ana kadar zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım o kadar tatlı ve içten ki sanki yıllardır tanıyor gibi oluyorsunuz. Sohbeti, samimiyeti ve içtenliği sizi sizden alıp götürüyor. Özel anlara girmeyi sevmediğim için burada bahsetmek istemiyorum ama o an geldiğinde ise bambaşka biri oluyor ve sizi mutluluğun zirvesine taşıyor. Tekrar bu güzel ve kaliteli zaman için AylinAylin çok teşekkür ederim. Ayrıca kendisinin tüm foruma selamları var...

Hep sòylerim, şanslı hatunum vesselam!
Sevgili brkcan007, seninle tanışmak zevkti!

Biraz apar topar oldu ve benim unuttuğum şeyler oldu haliyle ama bir sonrakinde hepsi telafi olacak, söz veriyorum :*( Sadece görsel bazı detaylar onlar.)

Keyifli insanları, harika sohbetleri çok severim, birlikte vakit geçirmekten sonuna dek keyif aldım :)

Bir başka raundda (giggle) görüşmek üzere (pek yakında olabilir :) )

Harika yorumların için teşekkür eder, çokça öperim :* :* :*

Sevgiler güzel insan :*

Tabii ki NOT : HAYAT, SEVİ(Şİ)CE GÜZEL :)

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541

Biraz apar topar oldu ve benim unuttuğum şeyler oldu haliyle ama bir sonrakinde hepsi telafi olacak, söz veriyorum :*( Sadece görsel bazı detaylar onlar.)

Keyifli insanları, harika sohbetleri çok severim, birlikte vakit geçirmekten sonua dek keyif aldım :)

Bir başka roundda (giggle) görüşmek üzere (pek yakında olabilir :) )

Çokça öperim :* :* :*

Seninle olmak benim içinde özel ve unutuunutlmaz bir an oldu asıl ben sana yaşattığın bu güzellik için çok teşekkür ederim. Pek yakında.... hatta çok yakında tekrar o özel anları yaşayacak olmayı iple çekiyor olacağım.

Unutulan ufak detaylarla birlikte dahada özel olacağından şüphem yok. Ama senin olman yeter gerisi teferruat

Sevgiler güzel kalpli melek AylinAylin

Nakata

Normal Üye
23 Tem 2018
17
9
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin

Ne demeli nasıl anlatmalı bilmem ki...
Olağanüstü bir insan. Bunu söyleyebilirim sanırım

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088
Aylin

Ne demeli nasıl anlatmalı bilmem ki...
Olağanüstü bir insan. Bunu söyleyebilirim sanırım

Sevgili Nakata, estağfurullah, dünyadan gelip geçen bir yurdum insanıyım sadece bilirsin...
Harika yorumuna teşekkürler :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088
Seninle olmak benim içinde özel ve unutuunutlmaz bir an oldu asıl ben sana yaşattığın bu güzellik için çok teşekkür ederim. Pek yakında.... hatta çok yakında tekrar o özel anları yaşayacak olmayı iple çekiyor olacağım.

Unutulan ufak detaylarla birlikte dahada özel olacağından şüphem yok. Ama senin olman yeter gerisi teferruat

Sevgiler güzel kalpli melek AylinAylin

Detaylar için geri sayım başlasın diyorum (giggle)

Öperim, öperim, öperim :*

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
758
245
Cinsiyetiniz nedir?
Oo, bu cümle yakıcı cidden! (giggle)

Reste rest, yansın! :)
Yananı görür Allah. Görür inşallah
Çaresi yoktur mazallah..diyor B.ersoy...(giggle)Beni yak kendini yak
Her şeyi yak
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak
İster öp okşa istersen öldür
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk...diyor ali dayı(giggle)@
AylinAylin

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088
Yananı görür Allah. Görür inşallah
Çaresi yoktur mazallah..diyor B.ersoy...(giggle)Beni yak kendini yak
Her şeyi yak
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak
İster öp okşa istersen öldür
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk...diyor ali dayı(giggle)@
AylinAylin

Sevgili Ali Dayı, sizin bu yorumlarınız beni mest ediyor vallahi :*

Yananı görsün Allah hep, çok amin :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088
Amin Kuzum Amin En kötü günlerimiz Hep güneşli ve huzur dolu olsun..

Evrene olumlu enerjiler göndermeye devam ettiğimiz şu günlerde sana sanal öpücükler yolluyorum şimdilik :* :* :* , ayrıca özlenmek de güzel diyorum (giggle)

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541
Evrene olumlu enerjiler göndermeye devam ettiğimiz şu günlerde sana sanal öpücükler yolluyorum şimdilik :* :* :* , ayrıca özlenmek de güzel diyorum (giggle)

Bende o tatlı öpücükleri alıyorum. Özlenmek güzel şey hele de özlenen tatlı bir kuzucuk olunca :*:*:*:*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088
Bende o tatlı öpücükleri alıyorum. Özlenmek güzel şey hele de özlenen tatlı bir kuzucuk olunca :*:*:*:*

Yahu ben yine şımaracağım bilgine :)

Özlemek iyidir, hormonal salgılara da iyi geliyor diye biliyorum :)

10 Eyl 2017
186
85
Cinsiyetiniz nedir?

Keyifli insanları, harika sohbetleri çok severim, birlikte vakit geçirmekten sonuna dek keyif aldım :)

Bir başka raundda (giggle) görüşmek üzere (pek yakında olabilir :) )

Harika yorumların için teşekkür eder, çokça öperim :* :* :*

Aynen Aylin hanim hayat sevisince?güzel, umarim yakin zamanda tanisiriz?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088
Aynen Aylin hanim hayat sevisince😊güzel, umarim yakin zamanda tanisiriz😊

Kısmet. :) Benimle denk gelebilmek bazen zulüm olsa da çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin (giggle) diyorum.
En kısa sürede denk gelebilmek dileğiyle, sevgiler. :*

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
Kısmet. :) Benimle denk gelebilmek bazen zulüm olsa da çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin (giggle) diyorum.
En kısa sürede denk gelebilmek dileğiyle, sevgiler. :*

madem zulmediyorsun! nickin hakkını vermeli! adminişkodan ricamdır, senin nickini ZalimAylin yapsın ... o kadarr !! :D

(... konu başlığı doğru ama, ruhu kalbi güzeldir, o başka ... ne var ki biz o kadar derine dalamıyoz, vurgun yiyoz :D )

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,088
madem zulmediyorsun! nickin hakkını vermeli! adminişkodan ricamdır, senin nickini ZalimAylin yapsın ... o kadarr !! :D

(... konu başlığı doğru ama, ruhu kalbi güzeldir, o başka ... ne var ki biz o kadar derine dalamıyoz, vurgun yiyoz :D )

Tüü yazıklar olsuuuuun! (giggle)
Nankörrr :* Zalim Aylin ha ! HiPo kahveni siyanürlü mü alırsın, tarım ilaçlı mı canım? :)

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar