Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Roza'yla Zevkli Saatler

arpharazon

Normal Üye
5 Şub 2020
8
32
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar forum ahalisi!

Roza'yı ilandaki fotoğraflarından dolayı çok beğenip haftalardır tanışmak istiyordum ama programlarımızı bir türlü tutturamadık. Nihayet bu çarşamba akşamı son derece anlık bir şekilde müsait olduğunu görünce yazdım. İletişimi çok hızlıydı ve 1 saat sonrasına 2 saatlik görüşmek için anlaştık hemen. Tabii planlı olmadığı için görüşmek için anlaştıktan sonra apar topar oteli ayarlayıp hazırlanıp çıktım evden. Ben otele check in yaptıktan kısa bir süre sonra geldi odama. Her şey çok ani geliştiği için çok bir şey ikram edemedim umarım beni mazur görür bu konuda ama bir dahaki sefere telafi edeceğim şüphen olmasın.🙏

Kapıyı açar açmaz karşımda sarışın, mavi gözlü İranlı bir bomba gördüm karşımda. Zaten haftalardır tanışmak istiyordum kendisiyle ve baktım kendisi de istekli çok kısa bir sohbetten sonra başladık biz işi pişirmeye. Baylar size şunu söyleyeyim ki öpüşmeyi gerçekten çok seviyor :)

İlk seansımızı bitirdikten sonra sohbet muhabbet devam etti ama Roza o kadar çekici ve seksi seviyor ki ilk seansın üzerinden çok vakit geçmeden bir kez daha birbirimizin dudağına yapışmış bulduk kendimizi. İkinci seansımız çok daha ateşliydi. Roza'nın sesi kafamın içinde yankılanıyor hala 😀 İlk seansımıza göre daha zengin bir pozisyon repertuarıyla nihayet ikinci seansımızı da bitirdik.

Özet geçmek gerekirse Roza çok tatlı, çok seksi, sevişmeyi de ön sevişmeyi de çok seven, iletişimi rahat olan ve randevusuna zamanında gelip partnerine çok güzel dakikalar yaşatan bir pembiş ve kendisiyle tekrar görüşeceğimiz zamanı dört gözle bekliyorum ❤️

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
574
1,278
31
Cinsiyetiniz nedir?
Cok merak ettiğim biriydi güzel bilgilendirme için teşekkürler

ROZA Çevrimdışı
18 Eyl 2023
183
939
Selamlar forum ahalisi!

Roza'yı ilandaki fotoğraflarından dolayı çok beğenip haftalardır tanışmak istiyordum ama programlarımızı bir türlü tutturamadık. Nihayet bu çarşamba akşamı son derece anlık bir şekilde müsait olduğunu görünce yazdım. İletişimi çok hızlıydı ve 1 saat sonrasına 2 saatlik görüşmek için anlaştık hemen. Tabii planlı olmadığı için görüşmek için anlaştıktan sonra apar topar oteli ayarlayıp hazırlanıp çıktım evden. Ben otele check in yaptıktan kısa bir süre sonra geldi odama. Her şey çok ani geliştiği için çok bir şey ikram edemedim umarım beni mazur görür bu konuda ama bir dahaki sefere telafi edeceğim şüphen olmasın.🙏

Kapıyı açar açmaz karşımda sarışın, mavi gözlü İranlı bir bomba gördüm karşımda. Zaten haftalardır tanışmak istiyordum kendisiyle ve baktım kendisi de istekli çok kısa bir sohbetten sonra başladık biz işi pişirmeye. Baylar size şunu söyleyeyim ki öpüşmeyi gerçekten çok seviyor :)

İlk seansımızı bitirdikten sonra sohbet muhabbet devam etti ama Roza o kadar çekici ve seksi seviyor ki ilk seansın üzerinden çok vakit geçmeden bir kez daha birbirimizin dudağına yapışmış bulduk kendimizi. İkinci seansımız çok daha ateşliydi. Roza'nın sesi kafamın içinde yankılanıyor hala 😀 İlk seansımıza göre daha zengin bir pozisyon repertuarıyla nihayet ikinci seansımızı da bitirdik.

Özet geçmek gerekirse Roza çok tatlı, çok seksi, sevişmeyi de ön sevişmeyi de çok seven, iletişimi rahat olan ve randevusuna zamanında gelip partnerine çok güzel dakikalar yaşatan bir pembiş ve kendisiyle tekrar görüşeceğimiz zamanı dört gözle bekliyorum ❤️
teşkur edıram aşkm bebım 🫶🏻💋💓

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Koklamak lazım @ROZA 'yı 🌹😋

ROZA Çevrimdışı
18 Eyl 2023
183
939
Selamlar forum ahalisi!

Günaydın 💋🫶🏻

seneca34 Çevrimdışı
30 Ağu 2023
34
18
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Suret

Normal Üye
8 Ocak 2024
13
8
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirme için teşekkürler, bende merak ediyorum en kısa sürede görüşme talep edeceğim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar