Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rena Yasmin 💣💣💣

vlkamb

Normal Üye
24 Ağu 2021
39
91
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba;

Bugün @Rena Yasmin Hanım ile benden kaynaklı olarak yaklaşık bir saatlik görüşme gerçekleştirdim. Biraz spontane oldu ama sağ olsun beni kırmadı gün içinde randevulaştık.
Yaklaşık 15 dakika geç kalmama rağmen gayet nazikçe karşıladı. Kendimce uzun zamandır böyle şeylerden uzak kalmış biri olarak :) Tatlılığı sempatikliği ve sıcaklığı beni benden aldı. Ben biraz çekingen bir adamım o da tam aksine çok ateşli. :) Tabiri caizse beni aldı havalara uçurdu ne olduğunu anlamadım bi baktım bulutların üstündeyim :):):) kendisine çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakası için en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle. Bunu saymıyorum sayamıyorum :):)

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba;

Bugün @Rena Yasmin Hanım ile benden kaynaklı olarak yaklaşık bir saatlik görüşme gerçekleştirdim. Biraz spontane oldu ama sağ olsun beni kırmadı gün içinde randevulaştık.
Yaklaşık 15 dakika geç kalmama rağmen gayet nazikçe karşıladı. Kendimce uzun zamandır böyle şeylerden uzak kalmış biri olarak :) Tatlılığı sempatikliği ve sıcaklığı beni benden aldı. Ben biraz çekingen bir adamım o da tam aksine çok ateşli. :) Tabiri caizse beni aldı havalara uçurdu ne olduğunu anlamadım bi baktım bulutların üstündeyim :):):) kendisine çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakası için en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle. Bunu saymıyorum sayamıyorum :):)
Sayma zaten sayama ve doyama zaten bekliyorumm gelmezsen cezan büyük olur haberin ola 🤪🤪🥰🥰🥰😍😍

Son düzenleme:
kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
320
282
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler...
@Rena Yasmin seksi bir kadın, her erkeği fazlasıyla memnun edecek, doyuracak türden... :love: :love: :love:

Trust

Normal Üye
1 Ağu 2021
32
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.
Sevişmenize sağlık.

trawetsjc

Normal Üye
7 Ocak 2021
38
29
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
992
836
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler. @Rena Yasmin hanımı tanımak şart oldu artık. Sevişmenize sağlık ve darısı başımıza diyelim.

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba;

Cok teşekkür ederim her zaman beklerim tekrar tekrar görüşmek üzere 🤗🤗😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar