yks_007
Normal Üye
- 14 Ağu 2012
- 44
- 61
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
Forum üzerinden ilk zamparalığımdı. Rena Hanım ile 1 gün öncesinden randevu alarak bugün 1 saat görüşme gerçekleştirdim. Whatsapp üzerinden iletişim kurduk, bu konuda hassas. Lokasyon olarak araba veya metrobüs ile gitmek için uygun. Park edilebilecek birkaç yer vardı ama ben o bölgeyi bilmediğim için toplu taşıma ile gittim. Dışarda 5-10dk bekledim ancak kayda değer bir olumsuzluk değil benim için.
İlk görüşmem olması ve karakter özelliğim nedeniyle biraz çekingen ve heyecanlıydım. Bunu anlayışla karşılayıp heyecanımı atmamda yardımcı oldu
Dolgun hatlara sahip. Güzel bir cildi var. Canayakın, samimi ve hareketli birisi. Ben de sakin birisi olunca mavi ve kırmızı gibi olduk
Ortak noktalarımız da çoktu. Ortam temizdi, kendisi de görüşme öncesi temizlenmek için lavaboya geçti. Ben yakın olduğum için duş alıp gitmiştim. O sırada ortama alışmak için fırsat oldu. İkramda da bulundu. Sevişme kısmını ise detaya girmeden arzulu ve hareketli olarak betimleyebilirim. Oldukça tatmin edici bir deneyimdi. Bunu tanışma olarak görüp, bir sonraki randevumun daha da iyi olacağını sanıyorum.
Ek olarak, çok görüşme yapmadığını ve farklı fantezilere de açık olduğunu belirtti ama ben açık olup olmadığımı bilmiyorum. İlk onunla denerim belki
Dirty talk'a açık, ancak çok benlik bir şey değil, eşlik edemedim 
İlk görüşmem olması ve karakter özelliğim nedeniyle biraz çekingen ve heyecanlıydım. Bunu anlayışla karşılayıp heyecanımı atmamda yardımcı oldu
Ek olarak, çok görüşme yapmadığını ve farklı fantezilere de açık olduğunu belirtti ama ben açık olup olmadığımı bilmiyorum. İlk onunla denerim belki