Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rena ayağımı yerden kesti resmen..

BerkayM

Normal Üye
15 Şub 2023
7
32
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne söylesem, nasıl desem..
Çok yoğun ve yorucu bir günün sonunda foruma bakarken ilgimi çeken bu güzeller güzeli kadına mesaj atmam ve onun çok kısa sürede yanıt vermesiyle yarım saat içinde kendimi onun yanında buldum. Daha ilk karşılamada sesiyle, güzelliğiyle, sıcak samimi yaklaşımıyla sizi etkisi altına alıyor.

Koltukta, ikram ettiği kahvemi yudumlarken başlayan öpüşmelerimizle kendimi yatağında bulmam arasındaki zaman, çok güzel bir sonun habercisiydi sanki.. Yorgunluğun verdiği tüm olumsuzluklara rağmen ben neyi seviyorsam onu bana vererek uzun süren boşalmama kadar ne ateşinden ne arzusundan bir eksilme oldu. Saatler sürse 1 saat daha ister gibi seks seven, hangi pozisyonda olursanız olun seksin yanında size seyir zevki de veren muhteşem fiziğiyle sonuna kadar sizin isteklerinizi karşılıyor Rena Yasmin..

@Rena Yasmin bana vaktini ayırıp bu güzel ve özel anları yaşatttığın için buradan da teşekkür ederim ☺️

En kısa zamanda tekrar görüşmek ve sevişmek dileğiyle

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok yoğun ve yorucu bir günün sonunda foruma bakarken ilgimi çeken bu güzeller güzeli kadına mesaj atmam ve onun çok kısa sürede yanıt vermesiyle yarım saat içinde kendimi onun yanında buldum. Daha ilk karşılamada sesiyle, güzelliğiyle, sıcak samimi yaklaşımıyla sizi etkisi altına alıyor.

Koltukta, ikram ettiği kahvemi yudumlarken başlayan öpüşmelerimizle kendimi yatağında bulmam arasındaki zaman, çok güzel bir sonun habercisiydi sanki.. Yorgunluğun verdiği tüm olumsuzluklara rağmen ben neyi seviyorsam onu bana vererek uzun süren boşalmama kadar ne ateşinden ne arzusundan bir eksilme oldu. Saatler sürse 1 saat daha ister gibi seks seven, hangi pozisyonda olursanız olun seksin yanında size seyir zevki de veren muhteşem fiziğiyle sonuna kadar sizin isteklerinizi karşılıyor Rena Yasmin..

@Rena Yasmin bana vaktini ayırıp bu güzel ve özel anları yaşatttığın için buradan da teşekkür ederim ☺️

paylaşım için teşekkürler

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Tesekkur ederim tekrardan beklerim ne güzel agziniza sağlık 🤗🤗😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar