- 24 Mar 2021
- 79
- 129
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herşey çok ani ve spontane gelişti mesaj atmam hızlı dönüş yapması ile viskimi kapıp soluğu cerenin kapısında aldım. Çok detay vermeme gerek yok ayrıntıları geçmii referanslarında fazlası ile mevcut yatak kısmını da teğet geçerek yalnız beklentinizi karşılar onuda söylemeden geçmeyeyim… dikkat çekmek istediğim başka bir husus var…
Cerenin yanında insan ister istemez neyin var neyin yok dökülüyor bir psikiyatrist edası var sohbet hiç bitmesin istiyorsun o kadar iyi niyetli seni dinliyor tavsiyelerde bulunuyor çok kaliteli bir sohbeti var. Ben inanılmaz keyif aldım içi mi döktüm belkide kafa şişirdim ama benim için güzel bir anıydı her şey için teşekkürler cerencim tekrar görüşmek üzere…
Cerenin yanında insan ister istemez neyin var neyin yok dökülüyor bir psikiyatrist edası var sohbet hiç bitmesin istiyorsun o kadar iyi niyetli seni dinliyor tavsiyelerde bulunuyor çok kaliteli bir sohbeti var. Ben inanılmaz keyif aldım içi mi döktüm belkide kafa şişirdim ama benim için güzel bir anıydı her şey için teşekkürler cerencim tekrar görüşmek üzere…