Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kelime bulamadım Kayla hanım. Şuan yine iş yerinde gördüm yine mağdurum bakın gelmeniz gerek bu seferProfesyonel kesinlikleEkli dosyayı görüntüle 82896
Profesyonel kesinlikleEkli dosyayı görüntüle 82895Ekli dosyayı görüntüle 82896
Günaydın tesekkur ederimŞüphemiz yoktu zaten![]()
“Carpe Diem”diye yazılır.. “BUSE KAYLA” diye okunur..Profesyonel kesinlikleEkli dosyayı görüntüle 82895Ekli dosyayı görüntüle 82896
Çok güzel bir geceydi teşekkür ediyorum.“Carpe Diem”diye yazılır.. “BUSE KAYLA” diye okunur..
O Ânı bizzat yaşayan biri olarak sana ne kadar teşekkür etsem az.
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı Hatunn![]()
Yaaa teşekkür ederimo ilk fotoğraftaki manzaraya dakikalarca maruz kalmasam fotoğraf hilesi, ışık oyunu falan derdim. hani insan hep gördüğünden daha fazlasını hayal eder ya, aynen öyle fıstığın poposu da duruşu da.
.
.
.
.
ben bir izmir'e gideyim.
TeşekkürlerMuhteşem görünüyorsun, bu pozisyonu seninle yaşamak isterdim![]()
Her gün aynı poz sıkarÇok güzelsiniz kayla hanım, böyle pozları her gün bekliyoeuz)
Mersi beybimmmevet beybi tam profesyonel işini tam bilenlerdensin
⚘⚘
Bende sizi hep iş yerinde yakalıyorum ama yaaKelime bulamadım Kayla hanım. Şuan yine iş yerinde gördüm yine mağdurum bakın gelmeniz gerek bu sefer![]()
Kesinlikle profösyönelsin,fizik taş tasProfesyonel kesinlikleEkli dosyayı görüntüle 82895Ekli dosyayı görüntüle 82896
Thanks beybimKesinlikle profösyönelsin,fizik taş tas
Cıkarmazsam ayıpSen insanı Nirvana’ya çıkarırsın bebeğim![]()
Busecimm napıyorsun sen yaaaa nabiz 180 oldu ama kalpi olan ne yapsin şimdi onlarada yaźikProfesyonel kesinlikleEkli dosyayı görüntüle 82895Ekli dosyayı görüntüle 82896
Tam aradığım sensin benim harika profesyonellik herşey senle mükemmelProfesyonel kesinlikleEkli dosyayı görüntüle 82895Ekli dosyayı görüntüle 82896
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!