Promete2016
Normal Üye
- 15 Kas 2021
- 34
- 58
- 50
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Masaj & Beden & Seks üçlüsünün birlikteliği salt seksten ayrı olarak benim hep ilgimi çekmiştir.
Bu nedenle yaptığım yurtdışı gezilerinde mümkün olduğu kadar farklı ülkelerde farklı masaj türlerini deneme fırsatı buldum.
Body masaj, Tantra masaj, pillar ( lingam ) masaj, 4 el masaj, trio masaj, çift masaj, foot masaj aklıma gelenlerden bazıları.
Yurtiçinde bu seviyede bir yer bulamamanın veya araştırmaya cesaret edememenin bunaltısını yaşarken, forumda denk geldiğim ve bir çok olumlu yorumu olan @Daisy ile şansımı denemeye karar verdim.
Bunaltım geçti.
Artık adresim belli. Çünkü @Daisy mutlu sondan önce mutlu başlangıç vadediyor. Öyle kibar, samimi ve derin konularda sohbetle başlıyorsunuz ki, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ki benim için önce mental haz çok daha önemli. Gerisi zaten onun ellerinde, bedeninde, dilinde.. O bir anatomi uzmanı, sosyal bilimci, şifacı, masaj profesyoneli, enerjisini geçirebilen bir seks partneri ve bir geyşa..
Eğer bedeninizi tanımak, derin sohbetin hazzını tatmak, farklı zevkler deneyimlemek ve @Daisy 'yi tanımak istiyorsanız, adresini belli arkadaşlar.
Nazik misafirperverliği, derin sohbeti, uyumu, saygısı ve ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Sevgilerimle,
( Kadınlara fısıldayan adam.
)
Bu nedenle yaptığım yurtdışı gezilerinde mümkün olduğu kadar farklı ülkelerde farklı masaj türlerini deneme fırsatı buldum.
Body masaj, Tantra masaj, pillar ( lingam ) masaj, 4 el masaj, trio masaj, çift masaj, foot masaj aklıma gelenlerden bazıları.
Yurtiçinde bu seviyede bir yer bulamamanın veya araştırmaya cesaret edememenin bunaltısını yaşarken, forumda denk geldiğim ve bir çok olumlu yorumu olan @Daisy ile şansımı denemeye karar verdim.
Bunaltım geçti.
Eğer bedeninizi tanımak, derin sohbetin hazzını tatmak, farklı zevkler deneyimlemek ve @Daisy 'yi tanımak istiyorsanız, adresini belli arkadaşlar.
Nazik misafirperverliği, derin sohbeti, uyumu, saygısı ve ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Sevgilerimle,
( Kadınlara fısıldayan adam.