Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Prof. Daisy

Promete2016 Çevrimdışı

Promete2016

Normal Üye
15 Kas 2021
34
58
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Masaj & Beden & Seks üçlüsünün birlikteliği salt seksten ayrı olarak benim hep ilgimi çekmiştir.
Bu nedenle yaptığım yurtdışı gezilerinde mümkün olduğu kadar farklı ülkelerde farklı masaj türlerini deneme fırsatı buldum.
Body masaj, Tantra masaj, pillar ( lingam ) masaj, 4 el masaj, trio masaj, çift masaj, foot masaj aklıma gelenlerden bazıları.
Yurtiçinde bu seviyede bir yer bulamamanın veya araştırmaya cesaret edememenin bunaltısını yaşarken, forumda denk geldiğim ve bir çok olumlu yorumu olan @Daisy ile şansımı denemeye karar verdim.

Bunaltım geçti. :) Artık adresim belli. Çünkü @Daisy mutlu sondan önce mutlu başlangıç vadediyor. Öyle kibar, samimi ve derin konularda sohbetle başlıyorsunuz ki, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ki benim için önce mental haz çok daha önemli. Gerisi zaten onun ellerinde, bedeninde, dilinde.. O bir anatomi uzmanı, sosyal bilimci, şifacı, masaj profesyoneli, enerjisini geçirebilen bir seks partneri ve bir geyşa..

Eğer bedeninizi tanımak, derin sohbetin hazzını tatmak, farklı zevkler deneyimlemek ve @Daisy 'yi tanımak istiyorsanız, adresini belli arkadaşlar.

Nazik misafirperverliği, derin sohbeti, uyumu, saygısı ve ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle,

( Kadınlara fısıldayan adam. :) )

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Masaj & Beden & Seks üçlüsünün birlikteliği salt seksten ayrı olarak benim hep ilgimi çekmiştir.
Bu nedenle yaptığım yurtdışı gezilerinde mümkün olduğu kadar farklı ülkelerde farklı masaj türlerini deneme fırsatı buldum.
Body masaj, Tantra masaj, pillar ( lingam ) masaj, 4 el masaj, trio masaj, çift masaj, foot masaj aklıma gelenlerden bazıları.
Yurtiçinde bu seviyede bir yer bulamamanın veya araştırmaya cesaret edememenin bunaltısını yaşarken, forumda denk geldiğim ve bir çok olumlu yorumu olan @Daisy ile şansımı denemeye karar verdim.

Bunaltım geçti. :) Artık adresim belli. Çünkü @Daisy mutlu sondan önce mutlu başlangıç vadediyor. Öyle kibar, samimi ve derin konularda sohbetle başlıyorsunuz ki, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ki benim için önce mental haz çok daha önemli. Gerisi zaten onun ellerinde, bedeninde, dilinde.. O bir anatomi uzmanı, sosyal bilimci, şifacı, masaj profesyoneli, enerjisini geçirebilen bir seks partneri ve bir geyşa..

Eğer bedeninizi tanımak, derin sohbetin hazzını tatmak, farklı zevkler deneyimlemek ve @Daisy 'yi tanımak istiyorsanız, adresini belli arkadaşlar.

Nazik misafirperverliği, derin sohbeti, uyumu, saygısı ve ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle,

( Kadınlara fısıldayan adam. :) )
Sevgili Promete2016, Seninle tanıştığıma memnun oldum 😇 Senin gibi farklı ülkelerde masaj deneyimini derin yaşayan bir erkekten bu kadar fazla övgü ve iltifat ruhumu okşadı 😊 Onore oldum. Teşekkürler 🙏 Sana iyi gelebilmek ne hoş 😇 Değerli zamanını ayırıp bu harika referans yazısını yazarak beni çok mutlu ettin 😊 çok teşekkür ediyorum 🙏🥰 Tekrar görüşmek dileğiyle... (Kadınlara fısıldayan adam 😊) Sevgilerimle ...
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar