- 9 Haz 2019
- 149
- 707
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
ne uzak ne de çok yakın olmayan bir dönemde sevgili Elif'le 2. kere görüşme şansını yakaladım. hızlı ve net iletişim sağlayan pembişlerin bu özelliğini çok takdir ediyorum. sabah konuşup öğlen ikimizin de müsait denk gelmesi sonucu hızlıca randevulaştık. insan bazen şanslı oluyor işte.
neyse dışarıdaki işlerimi bitirip yola çıktım, konum merkezi park yeri bulmak biraz zor ama yakında kapalı otopark mevcut. park ederken geç kalır mıyım stresi otoparkı bulmamla sona eriyor ve çıkacağım kulede beni karşılayacak prensesi düşünerek heyecanlanma evresine geçiyorum.
ve özlenen, beklenen an. içeri giriyorum karşımda Elif
makyajsız hali (ben istemedim özellikle), ıslak saçları ve duru güzelliğiyle prenses karşımda yüzünde o iç ısıtan tebessümüyle. ufak bir kişisel bakım temizlenme sonrası atıştırma faslı, aradan geçen zamanı kapatmak için sohbet derken vakit akıyor. duş faslından sonra içeri dönüyorum o da ne elif'in sesi yukarıdan geliyor. bu ne güzel çağrı... heyecanla kulenin tepesinde beni bekleyen prensese çıkan o son basamakları tırmanıyorum. beni karşıladığı kırmızı renkli tek parça elbisesiyle ne de güzel görünüyor. yine harika bir öpüşme, harika bir ön sevişme, harika sıralı karşılıklı orallar sonrası o güzelliğin her anını görmek rüyada istememden olsa gerek yüz yüze başlayıp öylece biten harika anlar...
sigara, duş muhabbet faslı esnasında Elif'in sağ olsun hazırladığı bol köpüklü Türk kahvelerimizi içiyoruz bu sefer. buradan bir kere daha ellerine sağlık dileklerimi iletmiş olayım bahsi geçmişken. bu esnada sonraki görüşmemizi de ilki gibi şarap eşliğinde yapmaya karar veriyoruz. yukarı mı geçsek sorusu geliyor, kim hayır der ki buna. yine çok keyifli bir sevişme faslı, yine prensese bakmaya doyamadığım için yüz yüze bir final. bir yanda Elif'in yanından ayrılacak olmanın hüznü diğer yandan geçirilen iki saatin keyfi ve zevkiyle seretonin dolu olarak ayrılıyorum artık.
bana vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim güzel kadın @elif özbek tekrarlarını yaşamak dileğiyle.
neyse dışarıdaki işlerimi bitirip yola çıktım, konum merkezi park yeri bulmak biraz zor ama yakında kapalı otopark mevcut. park ederken geç kalır mıyım stresi otoparkı bulmamla sona eriyor ve çıkacağım kulede beni karşılayacak prensesi düşünerek heyecanlanma evresine geçiyorum.
ve özlenen, beklenen an. içeri giriyorum karşımda Elif
sigara, duş muhabbet faslı esnasında Elif'in sağ olsun hazırladığı bol köpüklü Türk kahvelerimizi içiyoruz bu sefer. buradan bir kere daha ellerine sağlık dileklerimi iletmiş olayım bahsi geçmişken. bu esnada sonraki görüşmemizi de ilki gibi şarap eşliğinde yapmaya karar veriyoruz. yukarı mı geçsek sorusu geliyor, kim hayır der ki buna. yine çok keyifli bir sevişme faslı, yine prensese bakmaya doyamadığım için yüz yüze bir final. bir yanda Elif'in yanından ayrılacak olmanın hüznü diğer yandan geçirilen iki saatin keyfi ve zevkiyle seretonin dolu olarak ayrılıyorum artık.
bana vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim güzel kadın @elif özbek tekrarlarını yaşamak dileğiyle.