Berann
Normal Üye
- 20 Tem 2019
- 20
- 20
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bundan yaklaşık 3 hafta önce kadar kendisiyle whatsapp üzerinden iletişime geçip en az 1 saat görüşmek istediğimi ilettim. Hemen bana dönüş yaptı. 1 2 pürüz çıktığından biraz geç görüştük. Açıkçası ilk iletişimi bana çok resmî ve soğuk gelmişti. Ta ki kapı acılana kadar. Kapı açılır açılmaz karşımda güzeller güzeli bir kadın beliriverdi. İlk karşılaması beni çok etkilemişti. Sonra salona davet etti. Oradan kahve ikram etti. Karşılıklı sıcak kahve ile samimi uzunca sohbetimiz oldu. Kendisi çok içten bir o kadar tatlı bir mizaca sahip, olduğu gibi davranır. Yapmacik değildir. Bilgi birikimi fazlasıyla var. Onun ruhuna dokunmasını bilirseniz sizi bulutların üstüne çıkartır. Sonra yatak odasına geçtik hakikaten çok içten sevişip, içten öpüşüyor. Müthiş haz aldım. Onunla kendimi çok şımarmış hissettim. O gün uzun soluklu görüşme yapamadık maalesef isimden ötürü. Fakat en kısa zamanda kendisiyle görüşeceğim. Şimdiden çok heyecanlandım. Seni tanıdığım için çok mutluyum güzellik. Kocaman öpüyorum seni. Yakın zamanda görüşeceğiz.