- 29 Nis 2014
- 9,310
- 10,257
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yine arayı açmıştık @Frida ile, kah zamanların uymaması kah benim sağlık sorunlarım, derken bir hafta öncesinden müsaitlik arama çalışmalarım en sonunda meyvesini verdi ve Kadıköy Çarşısı'nda bolca vakit geçirdiğim bir gün kendisiyle tekrar buluşmayı başardım
Kapıyı açınca her zamanki endamı ve samimi sarılması bile, son zamanlarda üzerimde birikmiş negatif elektriğin büyük bir kısmının gitmesini sağladı. Alışılagelmiş muhabbetimize bu sefer de coin sektörü eklendi ve kendisinden başlangıç düzeyde ders de almış oldum arada
(hayatta öğrenmenin sonu yok malum)
Üstten alttan bol dekolteli siyah elbisesinin içindeki kadınsı vücut kıvrımlarını yeteri kadar kestikten sonra, artık ılık bir duş zamanıdır dedim. Duş çıkışı gayet güzel ve soft masaj için maharetli ellerine bıraktım kendimi her zamanki gibi
Oldukça rahatlatan masaj sonrası yaptığı soft ve yavaş oral ile tam kıvama geldikten sonra, yatakta onu dört bir tarafa çevirdim desem çok da abartı olmaz. En sonunda göğüs arasında sağlam bir final yaparak yorgun ama mutlu bir şekilde yatağa yığıldık 
Sağolsun, duş sonrası ikram ettiği yorgunluk çayı ile birlikte kısa ama mutlu kaçamağın sonuna gelmiştik ve Kadıköy'ün karanlık sokaklarına geri dönme vakti gelmişti yine...
Üstten alttan bol dekolteli siyah elbisesinin içindeki kadınsı vücut kıvrımlarını yeteri kadar kestikten sonra, artık ılık bir duş zamanıdır dedim. Duş çıkışı gayet güzel ve soft masaj için maharetli ellerine bıraktım kendimi her zamanki gibi
Sağolsun, duş sonrası ikram ettiği yorgunluk çayı ile birlikte kısa ama mutlu kaçamağın sonuna gelmiştik ve Kadıköy'ün karanlık sokaklarına geri dönme vakti gelmişti yine...