Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İletişim Problemi Planlı olmak ve nezaket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spawneyes

Normal Üye
4 Haz 2010
20
19
Cinsiyetiniz nedir?
Hanımefendi ile Salı gününden Cuma günü için randevulaştık , perşembeden gene teyitleselim istedi . Perşembe günü kendisinden cevap gelmeyince yazdım birkaç kez . Okuduğu halde dönüş yapmadı . Müsait olunmaya bilir ancak anlaştıktan sonra dönüş yapılmaması doğru bulmuyorum . Nezaketen cevap yazılabilirdi . Forumda referansa bağlı ilerleniyor bende sizleri bilgilendirmek istedim

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
195
630
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun , fakat Meltem çok ciddi bir sorun olmadıkça bu tip hatalar yapmaz, benim bildiğim kadarı ile ilgilenmesi gereken çok ciddi meseleler de vardı, bence kendisini de dinlemek lazım, kesin geçerli bir sebebi vardır, kaldı ki randevu da teyitlenmemiş, kapıdan geri dönülmemiş, sadece hayaller yıkılmış, hangimizin hayalleri kırılmadıki zamanın da 😉

spawneyes

Normal Üye
4 Haz 2010
20
19
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun , fakat Meltem çok ciddi bir sorun olmadıkça bu tip hatalar yapmaz, benim bildiğim kadarı ile ilgilenmesi gereken çok ciddi meseleler de vardı, bence kendisini de dinlemek lazım, kesin geçerli bir sebebi vardır, kaldı ki randevu da teyitlenmemiş, kapıdan geri dönülmemiş, sadece hayaller yıkılmış, hangimizin hayalleri kırılmadıki zamanın da 😉
Öyle tabiki ancak okuduğu an müsait olamayacagim demek çok zor değil düşünüyorum , ozaman hayaller kırılmak değilde kendinizi sanki zorla yalvarıyor gibi hissediyorsunuz

Bedreinn Çevrimdışı
10 May 2021
49
112
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Olmayan görüşme için referans açılmaz arkadaşlar randevu kesinleşmemiş ve veya iptal edilmiş ve tarih aralığı da var bu konu kilit. Benim 3-4 saat kala iptal etmek zorunda kaldığım randevular sebebiyle olumsuz referansim açılsa sitede bile barinamazdim 😂

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
682
929
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk defa olumsuz bir referansa yazıyorum ki sebebi Meltemdir.

Meltemi iki yıldır tanırım asla ne yarı yolda bırakır nede kapıda bekletir ki size Perşembe günü için teyitleşelim demiş.

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İki kez görüşmüş biri olarak ilk defa duydum Meltem'le ilgili bir durum,bir yanlış anlaşılma olmuştur. Başka bir ihtimal düşünmüyorum

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,689
1,800
Hanımefendi ile Salı gününden Cuma günü için randevulaştık , perşembeden gene teyitleselim istedi . Perşembe günü kendisinden cevap gelmeyince yazdım birkaç kez . Okuduğu halde dönüş yapmadı . Müsait olunmaya bilir ancak anlaştıktan sonra dönüş yapılmaması doğru bulmuyorum . Nezaketen cevap yazılabilirdi . Forumda referansa bağlı ilerleniyor bende sizleri bilgilendirmek istedim
Meltemi tanırım geçerli bi sebebi vardır konuya davet ettim kendisini.
Görüşme gerçekleşmeden nötr,olumlu yada olumsuz görüşme ekini kullanmazsanız sevinirim

Maverick06 Çevrimdışı
22 Mar 2020
129
87
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar yada şöyle yapalım yöneticimiz joker beyden rica edelim olumlu görüşme,olumsuz görüşme ve nötr görüşmenin yanına ekilmiş görüşme ya da buna benzer bir sekme açmasını rica edelim yoksa bu muhabbet uzayıp gidicek.

20 Ağu 2022
16
18
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun bir süre önce bir partnerle program yapmak istedim. 1. Kez yazmamda olmadı ,2.kez yazdım bir süre sonra, cevap vermedi, 3. Kez yazdım cevap verdi saat uyumu olmadı ertesi gün teklif etti, 2 gün önce 4. Kez yazdım yine cevap alamadım. 5. Kezde yazacağım görüşmek istediğim için ısrarla yazıyorum mutlaka bir gün görüşeceğiz. Ben sizin yerinizde olsam buraya yazmazdım ve kendisine tatlı bir dille güzel bir yazı yazardım, emin olun ilerdeki yapacağınız program çok verimli gececektir. Bu benim tecrübem tabi naçizane fikrim.
Umarım meltem hanım ile program yapar ve olumlu yorumunuzu burada görürüz.

spawneyes

Normal Üye
4 Haz 2010
20
19
Cinsiyetiniz nedir?
Yanlız olmamış olan görüşme, nötr görüşme de olamaz spawneyes bey.Sonucta nötr olabilmesi için ortada bir görüşme olmuş olması lazım...ortada bir görüşme değil, görüşmeme sorunsalı var. gerçekleşmemiş görüşme,olumsuzda değildir, nötr'de değildir bence.Siz bence en iyisimi napin biliyomusunuz?ya diyin Meltem hnm diyin,ben,yani insanız işte, yaptık bi hata önce olumsuz,sonra nötr referans açtım diyin sizin hakkinizda.sonra valla pişman oldum nötr'de sildim diyin.Çunku diyin,sizi dinlemeden anlamadan,bi derdiniz varmı bilmeden, vücut salgilarimin vermiş olduğu heycandan dolayı oldu diyin.beni diyin, affedin diyin.sizden özür diliyor ve ayaklarınıza kapaniyorum diyin.şu anda reverans şeklinde diz çöktüm, ağzımda dikenli bir gülle bekliyorum diyin.sizi çok arzuluyorum,benimle bu gece ömür boyu unutamayacagamiz bir gece için aşk dolu bir birliktelik yasarmisiniz diyin....
Eminim sizi affedecektir...
Ama ben Meltem hnm olsaydım affetmezdim yani onu da belirteyim...
Hayırlı forumlar dilerim....
Beyefendi ben niye pişman olup özür dilemem gerekiyor 😅 zaten kibarca kendisine yazdığım halde cevap alamayınca belirtmek istedim . Kendisi çizebilir olumlu görüşme yapınca olumlu geçti yazıyorum zaten burada insanlar olmayan birseyi yazmıyor

spawneyes

Normal Üye
4 Haz 2010
20
19
Cinsiyetiniz nedir?
Meltemi tanırım geçerli bi sebebi vardır konuya davet ettim kendisini.
Görüşme gerçekleşmeden nötr,olumlu yada olumsuz görüşme ekini kullanmazsanız sevinirim
Yönetici bey , bu tür durumları nasıl dile getireceğiz . Olumsuz olan yaklaşımın dile getirilmesi . Bazı arkadaşlar kapıda bekletiliyor bazen , bunlar hep partnerin olumsuz tavırları . Eminim sizin tecrübeleriniz farklıdır ancak ben kendi yaşadığımı yazmaz isem insanlar davranışlarını değiştirmez

spawneyes

Normal Üye
4 Haz 2010
20
19
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun bir süre önce bir partnerle program yapmak istedim. 1. Kez yazmamda olmadı ,2.kez yazdım bir süre sonra, cevap vermedi, 3. Kez yazdım cevap verdi saat uyumu olmadı ertesi gün teklif etti, 2 gün önce 4. Kez yazdım yine cevap alamadım. 5. Kezde yazacağım görüşmek istediğim için ısrarla yazıyorum mutlaka bir gün görüşeceğiz. Ben sizin yerinizde olsam buraya yazmazdım ve kendisine tatlı bir dille güzel bir yazı yazardım, emin olun ilerdeki yapacağınız program çok verimli gececektir. Bu benim tecrübem tabi naçizane fikrim.
Umarım meltem hanım ile program yapar ve olumlu yorumunuzu burada görürüz.
Azminize hayranım 😁 ama ben bu şekilde doğru bulmuyorum . Bakın benim burada yazıp cevap almadığım insanlar da oldu birsey yazmadım onlar hakkında . Olay biraz farklı sonuçta siz de planlan gün için önden bazı programlarınızı erteleyebiliyorsunuz . Son dakika iptal olmasına da bisi demezdim ancak bilgi verilip kaile alınmak önemli

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036
Ben size kesin demedim ve msjni zı gördügüm de geç olduğu için uygun olmayacağınızı düşünerek dönüş yapmadım ve gec gördügümde msjlara dönmedigim de watsapp durumumda yazıyor
Yazışmalarda ayarlayamabilirim dedigim ve msj da dönüş yapmadıgım halde neden böyle bi paylaşım yaptınız .??
Sanki size söz verip magdur etmişim gibi
Velev ki o da oldu hepimiz insanız herşey olabilir hayatta

Ekli dosyalar

• CFAE1FA2-6A52-4871-BEDB-4EC8E4718BD2.jpeg
    CFAE1FA2-6A52-4871-BEDB-4EC8E4718BD2.jpeg
    92.4 KB · Görüntüleme: 540

spawneyes

Normal Üye
4 Haz 2010
20
19
Cinsiyetiniz nedir?
Ben size kesin demedim ve msjni zı gördügüm de geç olduğu için uygun olmayacağınızı düşünerek dönüş yapmadım ve gec gördügümde msjlara dönmedigim de watsapp durumumda yazıyor
Yazışmalarda ayarlayamabilirim dedigim ve msj da dönüş yapmadıgım halde neden böyle bi paylaşım yaptınız .??
Velev ki o da oldu hepimiz insanız herşey olabilir hayatta
Benim sitemim geç olsada olmasada bir şekilde dönüş yapmamanız üzerine ki gördüğünüzü farkederek birkaç daha mesaj atmışım dönüş beklediğimi belirterek, rahatsız olmasam paylaşmazdım

20 Ağu 2022
16
18
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Azminize hayranım 😁 ama ben bu şekilde doğru bulmuyorum . Bakın benim burada yazıp cevap almadığım insanlar da oldu birsey yazmadım onlar hakkında . Olay biraz farklı sonuçta siz de planlan gün için önden bazı programlarınızı erteleyebiliyorsunuz . Son dakika iptal olmasına da bisi demezdim ancak bilgi verilip kaile alınmak önemli
Evet çok doğru bende yazdım cevap vermedi başka bir partner , tekrar tekrar yazıyorum çünkü görüşmek istiyorum. En kötü senaryo engeller bende rahatlarım 😀
Bence sizde böyle yapmalısınız amacınıza mutlaka ulaşırsınız ve gerçekten verim alıyorsunuz. Başardım diyorsunuz sonunda şahsen ben böyleyim. 🙂

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036
Velev ki o da oldu hepimiz insanız herşey olabilir
Benim sitemim geç olsada olmasada bir şekilde dönüş yapmamanız üzerine ki gördüğünüzü farkederek birkaç daha mesaj atmışım dönüş beklediğimi belirterek, rahatsız olmasam paylaşmazdım
Her zaman her msja dönüş yapmak için uygun olamıyorum malesef
Sonuç olarak ben size kesin saat verip plan yaptırıp magdur etmedim
Bu kadar detaylara takılmasak iyi olurdu tabi ki
Sadece açıklamak istedim sebebini
Teşekkür eder iyi günler dilerim .

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,689
1,800
Arkadaşlar yada şöyle yapalım yöneticimiz joker beyden rica edelim olumlu görüşme,olumsuz görüşme ve nötr görüşmenin yanına ekilmiş görüşme ya da buna benzer bir sekme açmasını rica edelim yoksa bu muhabbet uzayıp gidicek.
Ekilme ve iletişim Problemi şeklinde "ön ek" ekledim. Böylelikle daha net anlaşılır paylaşım.

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,689
1,800
Yönetici bey , bu tür durumları nasıl dile getireceğiz . Olumsuz olan yaklaşımın dile getirilmesi . Bazı arkadaşlar kapıda bekletiliyor bazen , bunlar hep partnerin olumsuz tavırları . Eminim sizin tecrübeleriniz farklıdır ancak ben kendi yaşadığımı yazmaz isem insanlar davranışlarını değiştirmez
Hocam eğer dönüş yapmıyorsa karşı taraf inadın ısrarın yapılmaması gerekiyor. Biz erkekler bu konuda biraz alıngan oluyoruz bu tarz mevzularda. X bayan bana cevap vermiyor yada dönüş yapmıyorsa bende ona bir daha yazmam. Konu uzamaması için yoruma kapatıyorum. Herkese keyifli akşamlar.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar