- 24 Ağu 2021
- 827
- 3,213
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
çabuk tansiyon aletimi getirin! kalp atışlarım hızlandı.
Çileğin tadına bakma zamanı gelmisBeyaz ten sevdamdan biraz uzaklasip, birazda bronza gitmem lazim![]()
Buse hanım kaya mı var poponuzda![]()
En sewdğm meyvedir çilekBeyaz ten sevdamdan biraz uzaklasip, birazda bronza gitmem lazim![]()
Spor faydalari işte kimi ameliyat olup yaptiriyor kimide sizin gbi squat yaparakcok squat gecmisim ve hala yapiyor olmamdan kaynakli. Yasayip gorun
kaya mi kas mi nedir ne degildir
![]()
BombaBeyaz ten sevdamdan biraz uzaklasip, birazda bronza gitmem lazim![]()
Pembeler çooook hoşşBeyaz ten sevdamdan biraz uzaklasip, birazda bronza gitmem lazim![]()
Seksilikte sınır tanımayan aşırı seksi aşırı güzelBeyaz ten sevdamdan biraz uzaklasip, birazda bronza gitmem lazim![]()
TatlimsuuuuuSeksilikte sınır tanımayan aşırı seksi aşırı güzel![]()
CanimmmmHazır mevsimi gelmişken muhteşem fiziğinle model isminin hakkını vereyim diyorsun demek
BebekO senin tatlılığın
Hiç uzaklaşmayın beyaz ten size çok yakışıyor ve güzel bir çekim olmuş tebrikler çok sexsisinizBeyaz ten sevdamdan biraz uzaklasip, birazda bronza gitmem lazim![]()
Bu ten kadife gibi ama bronz da olur beyaz daBeyaz ten sevdamdan biraz uzaklasip, birazda bronza gitmem lazim![]()
Korumak lazım böyle güzelliğiBeyaz ten sevdamdan biraz uzaklasip, birazda bronza gitmem lazim![]()
Istanbulda hergun olmama ragmen sosyal / ozel hayatima kosturmacali devam ediyorken , yakin gelecek zaman icin sehir disina ancak program dahiilince cikabilicem.Muhteşem görüntü İzmir'e yolunuz düşer umarım bir zaman
Israrcı oluyorum ama.. Solaryumda ya da İstanbul’un güneşinde Çeşme tonunu yakalayabilecek misiniz?? İyisi mi bi’ düşünün siz..Istanbulda hergun olmama ragmen sosyal / ozel hayatima kosturmacali devam ediyorken , yakin gelecek zaman icin sehir disina ancak program dahiilince cikabilicem.
Rica ederimmharika fotolar için teşekkürler
TamamIsrarcı oluyorum ama.. Solaryumda ya da İstanbul’un güneşinde Çeşme tonunu yakalayabilecek misiniz?? İyisi mi bi’ düşünün siz..![]()
Ya sen nasl bir güzelliksin nasl bir seksilik war sende busemmmm yaaaaBeyaz ten sevdamdan biraz uzaklasip, birazda bronza gitmem lazim![]()
Hayır hep beyaz kalBeyaz ten sevdamdan biraz uzaklasip, birazda bronza gitmem lazim![]()
Hala beyazimHayır hep beyaz kal![]()
Askimm benim
Ya sen. Nasil yakisiklisin sen karamelli sutlu cikolata seniYa sen nasl bir güzelliksin nasl bir seksilik war sende busemmmm yaaaa![]()
Yaaa sen bnm beyaz cikolatam benim seni anlatmaya kelime harfler yetmez yetirsiz kalir o kadr harika bir insana benziyorsun ki sennle tanişmak icb gerçekten sabirsizlaniyorumYa sen. Nasil yakisiklisin sen karamelli sutlu cikolata seni
Birtanem benimm. Bende sabirsizlaniyorim. Bu kadar konusma icin , o kadar ozel hazirlik yapicam ki , bu buyuk bulusmaya degmesi lazimYaaa sen bnm beyaz cikolatam benim seni anlatmaya kelime harfler yetmez yetirsiz kalir o kadr harika bir insana benziyorsun ki sennle tanişmak icb gerçekten sabirsizlaniyorum❤❤❤❤
![]()
Yaaaa yerim seni barbi bebeğim biliyorum ve sabirsizlaniyorum o büyük buluşmayaBirtanem benimm. Bende sabirsizlaniyorim. Bu kadar konusma icin , o kadar ozel hazirlik yapicam ki , bu buyuk bulusmaya degmesi lazim![]()
Yaaaa yerim seni barbi bebeğim biliyorum ve sabirsizlaniyorum o büyük buluşmaya❤
❣
VAllahi ona benzetiyirlar.Merve Boluğur size benziyor olabilir mi
Birtanem benim. O gunlerde gelicekSenn ben o güzel kalbini öperim sewerim güzel kalplim benimmm❤❤❤❤
Seni yerim ben. O mu bana benziyor 🥹O size benziyor, yüzünüzün bir kısmını gördüm ama.tamamen görmek ümidiyle![]()
Ah agzini operimmm🥹Benzemeye çalışıyor diyelim,
Beyaz kalmana sevindimHala beyazimsabit gittigim is yerim yuzunden bu sene tatilede cikamayacagim 🥹
Canim. Elimden geldigince iyi bir insan olmaya calisiyorum. Sartlari zorluyorumHarika fotolarınıza yorum yapmak için yazacaktım ama birkaç şey daha yazmak istedim, verdiğiniz cevaplarda o kadar naifsiniz ki kapılmamak mümkün değil,kalbinizin güzelliği ve içtenliğiniz mesajlardan bile geçiyortanışmak üzere sevgili @Model Buse
![]()
Şartları zorlamaya devam et tatlımCanim. Elimden geldigince iyi bir insan olmaya calisiyorum. Sartlari zorluyorumbir avuc iyi insan kalindi bence bu dunyada. Yinede iyi olmaktan vazgecmeyelim
![]()
bembeyaz kal pembişim. Öptükçe pembeleşirsin, meme uçların yeter. Böyle prensessin, zirvesin, beyaz kal sevgilimBeyaz ten sevdamdan biraz uzaklasip, birazda bronza gitmem lazim![]()
Canim guzelim tatlim cok tsk ederim, evet yazin sonuna geldik hala pudra sekeri gibiyimbembeyaz kal pembişim. Öptükçe pembeleşirsin, meme uçların yeter. Böyle prensessin, zirvesin, beyaz kal sevgilim![]()
pudra şekerinin müptelası olurumCanim guzelim tatlim cok tsk ederim, evet yazin sonuna geldik hala pudra sekeri gibiyim![]()
pudra şekerinin müptelası olurum![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!