- 29 Nis 2014
- 9,310
- 10,257
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yine kısa sürede sorunsuz şekilde alınan bir randevu ve iş çıkışı akşam saatlerinde Kadıköy'ün ara sokaklarından geçerek, pazartesi sendromuna inat kapıdan girer girmez, uzun süredir görüşmediğin eski bir dost sıcaklığında sarılan bir @Frida
El-yüz temizliğinden sonra benim bira keyfime kendisi de çayı ile eşlik etti sağolsun ve araya giren koca bir yaz boyu neler değişti, neler ise hiç değişemedi, bol bol onun muhasebesini yaptık. Tabii tek parça bol dekolteli siyah elbisesi ve topuklu ayakkabıları ile karşımda Sharon Stone misali bi sağa bi sola bacak bacak üzerine atıp, İstanbulspor'un Beşiktaş'a attığı frikik golüne yol açacak barajsız pozisyonlar verdikçe, gözlerim onun derin bakan gözlerinden ayrılarak aşağılara doğru gitmeye başladı
En sonunda, "bir duş alsam iyi olacak" deyip, kurtardım kendimi bu tehlikeli hipnoz halinden 
Yatağa geçtiğimiz gibi, üzerine çıkarıp memelerini bana sürtmeye başlayınca, dedim "bu akşam güzel fantazi var"
Tabii, "dön kıçını, masaja başlayacağız" demesiyle, masaj salonu konusunda bozgunlarını anlatan arkadaşları bir kez daha anladım
Neyse ki, bu sefer tam teşekküllü mutlu son garantimiz vardı kendisinden. Güzel ve doğru noktalara temas eden hem sırtüstü hem de yüzüstü rahatlatıcı masajının sonunda, "biraz da sen sev beni" diyerek yanıma boylu boyunca uzanmasıyla (boylu poslu hükümet gibi kadın olmanın yararları
), zevk dakikalarımız başladı... Önce biraz ben sevdim, okşadım, sonra o biraz değişken tempolu oral yaptı, üzerine kaşık pozisyonu, pronebone, misyoner, doggy derken, en sonunda yeteri kadar yorulduğumuza kanaat getirip, kendisiyle severek yaptığımız ayakta meme arası ile coşkulu bir finale ulaştık...
Sağolsun, üşenmeyip duşta bir güzel de yıkadı beni masaj yağlarından arındırarak, ben de boş durmayıp sırtını sabunladım (sonra büyükşehir malak gibi yatıp hiç çalışmıyor demesinler maksat
) Arkasından biraz daha muhabbet, bir yorgunluk içeceği ve balkabağına geri evrilmeden eve dönmek için kadınları bize neredeyse yarım yüzyıldır bıkmadan usanmadan öğreten (ama bizim arızalı erkekler olarak bi türlü öğrenmeyi beceremediğimiz) Kadıköy'ün ara sokaklarına daldık bir kez daha...
Not: Gönül isterdi kendisinin bir fotoğrafını koyalım, ama aşağıdaki fotoğrafı koyup, altına da "yerli ve milli Monica Bellucci" yazsak, pek de sırıtmaz kanımca...

El-yüz temizliğinden sonra benim bira keyfime kendisi de çayı ile eşlik etti sağolsun ve araya giren koca bir yaz boyu neler değişti, neler ise hiç değişemedi, bol bol onun muhasebesini yaptık. Tabii tek parça bol dekolteli siyah elbisesi ve topuklu ayakkabıları ile karşımda Sharon Stone misali bi sağa bi sola bacak bacak üzerine atıp, İstanbulspor'un Beşiktaş'a attığı frikik golüne yol açacak barajsız pozisyonlar verdikçe, gözlerim onun derin bakan gözlerinden ayrılarak aşağılara doğru gitmeye başladı
Yatağa geçtiğimiz gibi, üzerine çıkarıp memelerini bana sürtmeye başlayınca, dedim "bu akşam güzel fantazi var"
Sağolsun, üşenmeyip duşta bir güzel de yıkadı beni masaj yağlarından arındırarak, ben de boş durmayıp sırtını sabunladım (sonra büyükşehir malak gibi yatıp hiç çalışmıyor demesinler maksat
Not: Gönül isterdi kendisinin bir fotoğrafını koyalım, ama aşağıdaki fotoğrafı koyup, altına da "yerli ve milli Monica Bellucci" yazsak, pek de sırıtmaz kanımca...