- 29 Nis 2014
- 9,311
- 10,258
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Güzel ve bol alkollü bir hafta sonunun ardından, başağrısı ve sevimsiz işlerle başlayan bir pazartesi daha vardı önümde. Akşamüstü olduğunda artık hem neme hem de ünlü pazartesi sendromuna dayanacak halim kalmamıştı
Son bir gayretle akşamı etmeye çalışırken, maç totemlerimden @Frida ya selam edeyim dedim ve şansıma iş çıkış saatine randevu koparabildim
Vapurla karşıya geçiş ve kısa bir alışverişten sonra, her zamanki migros torbalı modumla kapısına damlamak, benim için güzel şeylerin başlangıcı olmuştu bile...
Kapıyı her zamanki heybetiyle açıp, içten ve huzurlu bir şekilde bana sarılması, stres katsayımı fazlasıyla düşürmeye yetti de arttı
Getirdiğim birbirinden farklı biraları da servis edip koyu bir muhabbete başladık hemen. Tabii muhabbet ilerledikçe ve biraların dibi gözüktükçe, hafiften ten tene yakınlaşmaların sonunda, "bak bakalım ikizlerim nasılmış görüşmeyeli?" kısmına kadar geldi (bkz. alttaki foto demek isterdim; ama ne yazık ki şu anki üyelik tipimde bilgisayardan foto ekle seçeneği yok, umarım ileride
) Ortam daha da ısınmadan çabucak bir duş alıp, @Frida nın maharetli ellerine teslim ettim kendimi. Kıvamında dokunuşlarla her yerimi iyice yumuşattıktan sonra, ağız ve göğüslerin ortak kullanıldığı güzel bir oralla yeniden sonuna kadar sertleştirdi beni
Ondan sonra da kah üstte kah altta zevk dolu dakikalar başladı
Finalde mutlu sona ulaştıktan sonra bir süre ten tene yatmak da, pazartesi sendromunun kalan son damlalarını da vücudumdan atmamı sağladı
Kısa bir duştan sonra artık bu güzel kadına veda ve Kadıköy'ün bizi rock'n roll ve kadınlarla büyüten sokaklarına gece karanlığında düşme vakti gelmişti bir kez daha...
Herşey için bir kez daha teşekkürler @Frida
Bu arada gelecek sefer için sözünü aldığım pudralı masaj duyurusunu buradan da yapayım da, sonra ben öyle dememiştim falan deme şansın kalmasın; o masaj yapılacak 
Kapıyı her zamanki heybetiyle açıp, içten ve huzurlu bir şekilde bana sarılması, stres katsayımı fazlasıyla düşürmeye yetti de arttı
Herşey için bir kez daha teşekkürler @Frida