Forumdan_Engineer
Normal Üye
- 13 Ocak 2020
- 14
- 61
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevgili Elena ile dün akşam üzeri 2 saat bir görüşme yaptık. (14.05.2021)
Elena ile çok sağlıklı bir iletişim kurduk, görüşme adımlarında hiç bir problem yaşamadık.
Konum gayet nezih, park sorunu olmayan bir yer.
Kapı açıldında beni tam istediğim bir kombinle karşıladı. Kendimi defalarca güzelliğini ifade etmekten alamadım. Elenada her defasında o tatlı türkçesiyle tesekkur etti.
Minyon bir kadın; harika bir çekicilik, cazibe ve tatlilik, 3 ü 1 arada yani.
Oturup bir şeyler içtik sohbet ettik, sohbet çok keyifliydi, gözlerimi Elenadan alamadım.
Çok sık görüşme yapan birisi değilim ve ten uyumunu yakalayabildiğim bir partnerim olmadı gayet net söylüyorum.
Ama Elenadan farkli bir elektrik aldim, Sohbet ederken ten uyumunu yakalayacagimizi hissettim ve sonuç olarak karşılıklı aldığımız hazlardan anliyorum ki ten uyumunu yakaladık
Bir Erkek ve bir Kadın ten uyumunu yakaladığında ilişkideki yaşananlar öyle kendiliğinden gelişiyor ki normal bir ilişkiden 10 kat daha fazla haz alıyorsunuz. Mutluluk ve tatmin duygusunu çok fazla hissediyorsunuz.
2 defa dolu dolu bir ilişki yaşadık, ne istersem benimle herşeye vardı ve bende onun her isteğinde onunlaydım ve cevap verdim
, karşılıklı olarak dakikalarca cinsel hazzın doruklarına ulaştık.
Sürenin sonuna geldiğimizde ise ikimizde yorulmuştuk, ayrilik vakti gelmişti maalesef. Tekrar tekrar görüşmek isteyeceğim bir kadın Elena, yerin çok farklı bende artık.
Adını yazıyorum sayfalara
Keşfedilmemiş tarih gibiydi gözlerin
Bir bakışınla beni benden almıştın Elena
Yüreğimde yangınlar yakıp
Beni çöllerde mecnun etmiştin Elena.
Ömrüme ömür yaşantıma umut olmuştun
Gözlerin bir deniz gibi berrak
Gülüşün baharlar kadar güzeldi
Yüreğin cennet kokardı elana
Saçların güneş gibi aydınlatıyordu dünyamı
Bir bakaşın bir ömre bedeldi Elena.
Herşey için teşekkür ederim Elena, iyiki tanıdım seni.
Elena ile çok sağlıklı bir iletişim kurduk, görüşme adımlarında hiç bir problem yaşamadık.
Konum gayet nezih, park sorunu olmayan bir yer.
Kapı açıldında beni tam istediğim bir kombinle karşıladı. Kendimi defalarca güzelliğini ifade etmekten alamadım. Elenada her defasında o tatlı türkçesiyle tesekkur etti.
Minyon bir kadın; harika bir çekicilik, cazibe ve tatlilik, 3 ü 1 arada yani.
Oturup bir şeyler içtik sohbet ettik, sohbet çok keyifliydi, gözlerimi Elenadan alamadım.
Çok sık görüşme yapan birisi değilim ve ten uyumunu yakalayabildiğim bir partnerim olmadı gayet net söylüyorum.
Ama Elenadan farkli bir elektrik aldim, Sohbet ederken ten uyumunu yakalayacagimizi hissettim ve sonuç olarak karşılıklı aldığımız hazlardan anliyorum ki ten uyumunu yakaladık
Bir Erkek ve bir Kadın ten uyumunu yakaladığında ilişkideki yaşananlar öyle kendiliğinden gelişiyor ki normal bir ilişkiden 10 kat daha fazla haz alıyorsunuz. Mutluluk ve tatmin duygusunu çok fazla hissediyorsunuz.
2 defa dolu dolu bir ilişki yaşadık, ne istersem benimle herşeye vardı ve bende onun her isteğinde onunlaydım ve cevap verdim
Sürenin sonuna geldiğimizde ise ikimizde yorulmuştuk, ayrilik vakti gelmişti maalesef. Tekrar tekrar görüşmek isteyeceğim bir kadın Elena, yerin çok farklı bende artık.
Adını yazıyorum sayfalara
Keşfedilmemiş tarih gibiydi gözlerin
Bir bakışınla beni benden almıştın Elena
Yüreğimde yangınlar yakıp
Beni çöllerde mecnun etmiştin Elena.
Ömrüme ömür yaşantıma umut olmuştun
Gözlerin bir deniz gibi berrak
Gülüşün baharlar kadar güzeldi
Yüreğin cennet kokardı elana
Saçların güneş gibi aydınlatıyordu dünyamı
Bir bakaşın bir ömre bedeldi Elena.
Herşey için teşekkür ederim Elena, iyiki tanıdım seni.