rhinoceras
Normal Üye
- 25 Kas 2020
- 48
- 126
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Üç gün önce Paris hanımla görüştüm. Bir gün önceki hızlı ve samimi yazışmalardan sonra kapısını çaldığımda kırmızı minisiyle harika bir güzellikle karşılaştım. Paris hanım tam bir kız arkadaş gibi samimi, konuşkan, sıcakkanlı. Yanında hiç yabancılık çekmezsiniz. Evi de kendisi de çok temiz. İkramlar eşliğinde güzel ve keyifli bir sohbetten sonra yatak odasında da çok güzel, unutulmaz anlar yaşadım. Oral harika, vücut diri, memişler doğal ve büyük, teni pürüzsüz, tertemiz ve hoş kokulu. Yatakta çok uyumlu, taleplere karşılık veriyor ve karşısındakini mutlu etmeye çalışıyor. Doggy ile biten ilk seanstan sonra yine ikramlar ve sohbet ile uzunca bir dinlenme ile kendime geldim. İkinci seansta yine sulu ve uzun bir oral sonrası misyoner, cowgirl ile devam edip, tadı damağımda kalan doggy ile ikinci seansı tamamladık.
Yanından kuş gibi rahatlamış, ferahlamış, mutlu bir şekilde ayrıldım. Paris hanımın yanından mutsuz ayrılmanın imkanı yok.
Tekrar tekrar görüşmeyi istediğim bir hanımefendi. Her şey için teşekkürler Paris hanım

.
Yanından kuş gibi rahatlamış, ferahlamış, mutlu bir şekilde ayrıldım. Paris hanımın yanından mutsuz ayrılmanın imkanı yok.
Tekrar tekrar görüşmeyi istediğim bir hanımefendi. Her şey için teşekkürler Paris hanım