Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özlenen Kadın

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
838
1,646
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En son görüşmemizin üzerinden 1 sene geçmiş gitmiş..İşim gereği uzaklardaydım..Artık burada olduğuma göre özlenen kadını görme zamanı gelmişti.Konuşacak o kadar konu birikmiş ve özlem.Kapıdan içeri girdiğim an bunun farkına vardım.Karşılamasındaki samimiyet ve içtenliğine zaten hayranım.Samimi ve keyifli sohbetimizden sonra ellerinde kendimden geçtim.Masajı beni benden aldı,üstümdeki statik elektriği kendine has teknikleri ile yok ederek, beni pamuk gibi yaptı..Gerçekten masaj konusunda çok iyi..Sonrası sihirli dokunuşlar ve temas ile unutulmaz keyifli anlar yaşadım.Ne kadar özlediğimi ilişki sırasında da hissettim..Fridayı yaşamak başka birşey..Güler yüzü,ilgi alakası,ikramları ile çok misafirperver ve hoş sohbet..Kapıdan uğurlanırken ki sarılma benim için unutulmaz..Özlenen Kadına yaşattıkları için çok teşekkür ederim😚

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,365
En son görüşmemizin üzerinden 1 sene geçmiş gitmiş..İşim gereği uzaklardaydım..Artık burada olduğuma göre özlenen kadını görme zamanı gelmişti.Konuşacak o kadar konu birikmiş ve özlem.Kapıdan içeri girdiğim an bunun farkına vardım.Karşılamasındaki samimiyet ve içtenliğine zaten hayranım.Samimi ve keyifli sohbetimizden sonra ellerinde kendimden geçtim.Masajı beni benden aldı,üstümdeki statik elektriği kendine has teknikleri ile yok ederek, beni pamuk gibi yaptı..Gerçekten masaj konusunda çok iyi..Sonrası sihirli dokunuşlar ve temas ile unutulmaz keyifli anlar yaşadım.Ne kadar özlediğimi ilişki sırasında da hissettim..Fridayı yaşamak başka birşey..Güler yüzü,ilgi alakası,ikramları ile çok misafirperver ve hoş sohbet..Kapıdan uğurlanırken ki sarılma benim için unutulmaz..Özlenen Kadına yaşattıkları için çok teşekkür ederim😚
Bu geçen bir sene içinde uzaklardan her zaman halimi hatrımı soran benim için yeri ayrı olan pek kıymetli phosphoreschence hoş geldin sefa geldin🤗 Zaman su gibi aktı geçti bugün özlemişiz uzun uzun sohbetleri 😉 ve tabiki de sevişmeyi 😘 Teşekkür ederim bende tekrar görüşmek dileğiyle sıkı sıkı öpüldün😉 sevgiler.....

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar