Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özlemişim

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
195
630
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @kadikoylu üstadımızın referansı üstüne @Frida yı ne kadar özlediğimi farkettim, sahiden görmeyeli çok uzun zaman olmuştu eski dostumu, hızla organize olup, bilinen adrese ulaştım, acı sürpriz asansör çalışmıyordu 🤪 ama olsundu, nefes nefese bile olsa o kapıya ulaşacaktır 💪 kapı açıldı, kırmızı kısacık elbise, hayal gücüne fazla bir şey bırakmıyordu, bilmeyenler için spoyler vereyim, hatun iç çamaşırı sevmiyor 🤪🤪 sarıldık, öpüştük, kucaklaştığı, önce bakır cezve de kahveler içildi, ardından soğuk biralar, muhabbet ballı, göğüsler sık sık kıyafetten firar ediyor falan😋😉 beni masaja aldı, önce gevşetip, yumuşattı, sonra heyecanlandırıp sertleştirdi, akabinde sakin bsşlayan sevişme sahnesi yüksek bir tempoda sona erdi, aslında seks işin bahanesi, ben bu kadını seyredip, muhabbet etmeyi seviyorum, sevişme bana bonus oluyor, umarım dostluğumuz uzun uzun yıllar daha devam eder, çok seviliyorsun @Frida 🥰

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,918
4,492
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @kadikoylu üstadımızın referansı üstüne @Frida yı ne kadar özlediğimi farkettim, sahiden görmeyeli çok uzun zaman olmuştu eski dostumu, hızla organize olup, bilinen adrese ulaştım, acı sürpriz asansör çalışmıyordu 🤪 ama olsundu, nefes nefese bile olsa o kapıya ulaşacaktır 💪 kapı açıldı, kırmızı kısacık elbise, hayal gücüne fazla bir şey bırakmıyordu, bilmeyenler için spoyler vereyim, hatun iç çamaşırı sevmiyor 🤪🤪 sarıldık, öpüştük, kucaklaştığı, önce bakır cezve de kahveler içildi, ardından soğuk biralar, muhabbet ballı, göğüsler sık sık kıyafetten firar ediyor falan😋😉 beni masaja aldı, önce gevşetip, yumuşattı, sonra heyecanlandırıp sertleştirdi, akabinde sakin bsşlayan sevişme sahnesi yüksek bir tempoda sona erdi, aslında seks işin bahanesi, ben bu kadını seyredip, muhabbet etmeyi seviyorum, sevişme bana bonus oluyor, umarım dostluğumuz uzun uzun yıllar daha devam eder, çok seviliyorsun @Frida 🥰
sewişmenize sağlık

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Okurken duygulandım paylaşımın için teşekkür ederim... Ne mutlu bana sizlerde güzel duygular bıraktığıma🥰 ayrıca seninle dostluğumuz her daim devam edecek buna emin olabilirsin😘 seni tekrar görmek mutlu etti beni🤗 iç çamaşırı sevmiyorum evet daha sexi olmak yerine kusurlarımı da bedenimi de hapsetmeyi sevmiyorum😋😄 bana bir incir yaprağı yeter😁 tatil dönüşü beklerim sevgiler seviliyorsun 😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler, mutlu anlara vesile olduysak ne ala (y)

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
683
931
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İçten ve samimi paylaşım için teşekkürler 👏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar