Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkür ederimBabanızın taburcu olduğuna çok sevindim Aile herşeydir Allah başka dert vermesin inşallah![]()
Senle ateşli tutkulu dakikaları nasıl özlemeyeyim kiEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Cok geçmişolsun insallah ayni sıkıntılari tekrar yaşamaz sinizEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin tekrarını yaşatmasın...
Acil şifalar dilerim her zaman özlenensin güzellikEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Evet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Geçmiş olsun çok sevindim keyfin bol olsunEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Hahaha tekrarlayalım en yakın zamandaSenle ateşli tutkulu dakikaları nasıl özlemeyeyim kihele o limonu
![]()
Allah tekrarını yaşatmasın starım. Açığı kapatmak lazımEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Çok geçmiş olsun,tabiiki özledik.Evet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsunacıl şifalar. Babaniza
Çok teşekkür ederimFevkalade olmuşsunuz![]()
Teşekkür ederim görüşmek üzereÇok geçmiş olsun. Sizinle de en kısa zamanda tanışmak dileğiyle
akılda kalan ve hiç eskimeyen bir anı olmalısın . benim gibiler de var tabi ki . hayallerinde seni süslenen ve heycanı hiç bitmeyen, kavuşmanın ilk dokunuşların kalp çarpıntılarını hisseden , terleyen ellerini yüzüne kavuşturanlarda var evet...Evet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Özledik tabikide hasretin son bulmasi lazim artik![]()
Cok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun tatlım. Sevindim.
Çok geçmiş olsunEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Bencede ,Özledik tabikide hasretin son bulmasi lazim artik![]()
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun tatlım. Sevindim.
Özlenmez misin tabikide özleniyorsun. Babanız için’de Allah sağlık ve sıhhat versin tez zamanda iyi olmasını temenni ederim.Evet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Eylül hanım.
İnşallah. Çok teşekkür ederimCok geçmişolsun insallah ayni sıkıntılari tekrar yaşamaz siniz
Yaparız tabiTekrardan geçmiş olsun. Arada bir kaçamak yapmıştık şimdi daha fazlasını da yaparız belki![]()
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Eylül hanım.
Çok teşekkür ederimAcil şifalar dilerim her zaman özlenensin güzellik
Rica ederim seviliyorsunÇok teşekkür ederim![]()
Allah tekrarını yaşatmasın starım. Açığı kapatmak lazım![]()
Çok teşekkür ederimTaburcu olması çok güzel haber,
Dualarınız kabul oldu Eylül hanım,
Sizin gibi bir kızı olduğu için ne kadar da şanslı,
Umarım Allah bu acıların tekrarını yaşatmaz,
Bir Baba ve kızın sevgisinin üstesinden gelemeyeceği zorluk yoktur... Tekrar geçmiş olsun....![]()
süperEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Çok teşekkür ederimÖzlenmez misin tabikide özleniyorsun. Babanız için’de Allah sağlık ve sıhhat versin tez zamanda iyi olmasını temenni ederim.
gecmiş olsunEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Teşekkür ederimgecmiş olsun
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun
Tekrar geçmiş olsun. En kısa sürede görüşmek üzereEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Çok teşekkür ederimTekrar geçmiş olsun. En kısa sürede görüşmek üzere
Özledik seniEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Özledim teninin kokusunu özledimEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Çok teşekkür ederimÖzledik seniçok geçmiş olsun,baban adına sevindim
![]()
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Eylül hanım
Çok büyük geçmiş olsun Eylül hanımEvet babam çok şükür bir haftaya taburcu oluyor ve ben o zaman daha müsaitim artık sevişmek sevişmek sevişmek lazım![]()
Çok teşekkür ederimÇok büyük geçmiş olsun Eylül hanım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!